De gledet ansatte og beboere ved Helsetunet med påskeblomster

Jorunn Buvarp, til venstre fremst og Edith Halse tok imot blomstene på sykeheimen. Bak fra venstre ansatt Agnes Kalicka, bygdekvinne Annja Svensli, ansatt Lene Aagård, bygdekvinne Mari Heggdal og ansatt Elisabeth Wiborg

NAMDALSEID

Som så mange påsker tidligere har de blide damene i Namdalseid Bygdekvinnelag overrakt påskeblomster direkte på avdelingene ved Namdalseid Helsetun. Og gleden var stor da medlemmer i bygdekvinnelaget onsdag formiddag troppet opp på Sykeheimen, Kløvertunet og på Åpen omsorg med en flott blomsterbukett, levert av Langøren Gartneri.

– Dette har jo blitt en årlig og fin tradisjon og et trivelig tiltak. Bygdekvinnelaget liker jo å støtte opp i lokalmiljøet og det er koselig å komme hit på Helsetunet med en påskeblomsterhilsen. Bygdekvinnelaget er til for å gjøre andre glade, sier Tove Sagnes, Annja Svendsli og Mari Heggdal.

– Vi er så takknemlige for å få blomsterhilsen fra Namdalseid Bygdekvinnelag hver påske. Alle setter vi pris på en slik hilsen og det er alltid trivelig med besøk, sier glade mottakere.

Stor jobb

På sykeheimer, helsetun og andre institusjoner gjør de ansatte en stor jobb for at alle beboere skal ha det bra og pårørende skal føle seg trygge. De gjør en stor innsats både som sykepleiere, helsepersonell og medmennesker.

– Derfor var det naturlig å dele ut blomstene til de ansatte og beboere som var til stede på Sykeheimen, Åpen omsorg og Kløvertunet, sier bygdekvinnene.

Og bygdekvinnene ble godt tatt imot og alle var de glade for å få blomster til påske.

– Kjekt å få så fine blomster, smilte Stian Langstrand og Sarah Almenning Appiah som er beboere på Kløvertunet.

«Gleden er større enn kostnaden»! Namdalseid Bygdekvinnelag!

 

På Åpen Omsorg var det Astrid Irene Kolstad, nummer tre fra venstre, Laila Berre og Kaja Klausen som var mottakere fra Annja Svensli og Mari Heggdal.

 

Jubel var det også på Kløvertunet da Stian Langstrand og Sarah Almenning Appiah sammen med ansatte Marit Lie, midt på bilde, fikk blomsterhilsen fra Mari Heggdal, Annja Svensli og Tove Sagnes. – Tusen takk og god påske!!!

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse