Etter å ha vært stengt i fire uker åpner LHL-Trimmen mandag morgen

- LHL-Trimmen åpnes mandag klokka 06.00., sier May Berg og leder Jostein Moe . Bente Kroglund som var på fysikalsk trening gir tommel opp

NAMDALSEID

Nok en gang måtte LHL-Trimmen stenge for alle slag aktiviteter like før jul. Pandemien og smitteregler måtte følges. Kanskje ikke alle var enige i dette, men lederen forteller.

– Styret i LHL-Namdalseid valgte å stenge Trimmen 13. desember. Hovedgrunnen til at vi stengte ned var at her vanker det mange eldre som kan være lett mottakelig for smitte. Likeså måtte vi ta hensyn til vaktene våre. Vi må alltid huske å ta hensyn til alle i alle aldre, sier leder Jostein Moe.

Åpner
Mandag 17. januar åpnes dørene igjen klokka 06.00. og da blir det fullt trøkk på LHL-Trimmen igjen. Det er ikke noe problem med antall, men styret henviser til gjeldende kommunale retningslinjer angående smittevern.

– Når det nå åpner opp igjen så må vi bare minne om at spriting av hender og registrering er som tidligere. Likeså er vasking og spriting av utstyr etter bruk. Viktig er det også å huske meteren og å ta hensyn til hverandre, sier Jostein.

Ettersom LHL-Trimmen nå har vært stengt for all aktivitet i en måned er det mange brukere som ikke har fått brukt sitt betalte abonnement. Dette godskriver styret og de forlenger abonnementene med en måned til de det gjelder, ordnes ved oppmøte på Trimmen.

– Ingen skal gå glipp av treningstid de har betalt for, sier lederen.

Fra mandag blir det full fart på LHL-Trimmen igjen; husk meteren, spriting og ta hensyn til hverandre.

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse