«Eventyret om en melodi», en reise i Knutsen og Ludviksens musikkverden

Kongen kom ikke, men Knutsen (Øystein Dolmen) dukket opp på storskjerm til stor glede for alle

NAMSOS

Elever, 170 i tallet, og lærere har øvd og øvd til hovedproduksjonen i Namsos kulturskole. De jobbet mot en storslått konsert som hadde fått navnet «Eventyret om en melodi – En juba juba reise i Knutsen og Ludvigsens tunnel».

Onsdag var det tid for å vise hva all øvingen hadde ført til og ikke mindre enn fire konserter var satt opp. To skolekonserter på dagtid og to konserter for alle på kvelden, det ble en lang dag. De sier at i alle fall 1.200 publikummere var i Kulturhuset Namsos og hørte på.

Her tok de medelever, foreldre, søsken og besteforeldre og andre med på ei flott reise i Knutsen og Ludviksen sin musikalske verden. Kongen kom ikke, men Knutsen (Øystein Dolmen) dukket opp på storskjerm til stor glede for alle.

Kjente sanger dukket opp som perler på ei snor, «Hallo hallo», «Dum og deilig», «Grevling i taket», «Ku i tunellen» og avslutningsnummeret «Eventyret om en melodi» med tekst og musikk. Ola Fjellvikås leste og det var musikk, plystring, oing og sang av alle elevene

Skryt

Når man har hørt og sett ei slik fantastisk forestilling så skjønner man at; – her ligger det uante timer og dager med øvinger. Flinke elever jobber sammen på tvers av alder og skaper fantastisk sang både i kor og som solister, bandmusikere, blåsere som gjør en helt formidabel jobb i korpset, herlige strykere og to barn på minicornett. Skuespiller Ola Fjellvikås bant forestillingen sammen med sang og litt ablegøyer, lærere som dirigenter og hjelpere, det kan ikke bli bedre. Må skryt tå dåkk aill sammen! Takk for en herlig konsert!!

Skuespiller Ola Fjellvikås bant forestillingen sammen med sang og litt ablegøyer.

STEMNINGSBILDER FRA NAMSOS KULTURSKOLE SIN KONSERT, ELEVER FRA NAMDALSEID SEES PÅ FLERE BILDER:

Alle var fornøyde med konserten, så også lærer Jan Åge Kolstad.

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse