Fotodag med utflukt og veiledning

Svein Tore Kolstad er leder av seniorsurfen på Namdalseid.

«Seniorsurfen» på Namdalseid har spennende planer i september. De starter med å invitere til åpen fotodag torsdag 8. september kl 10-14.

Svein Tore Kolstad som er leder av «seniorsurfen» forteller at dette er en «oppkjøring» mot markeringen av Seniornett Norges VÅR DAG. – Det er jo Frivillighetens år, og vi vil være med og markere VÅR DAG, sier Svein Tore.

Som mange andre organisasjoner har Seniornett Norge valgt seg sin dag i Frivillighetens år, og det er onsdag 21. september. Temaet er foto, og det skal lages en fotoutstilling med tittelen «Min hverdag». Tanken er å få seniorer til å dele bilder av hverdagen sin etter korona-pandemien.

– Vi inviterer først til en åpen fotodag for å kunne ta bilder sammen, forteller Svein Tore. –  Dette er for alle som har lyst, så vi er ikke nøye på aldersgrensen på 55 år.

– Vi skal rundt i bygda og finne steder å fotografere. Ta med kamera eller mobiltelefon etter eget ønske, og de som ønsker det vil få veiledning til hvordan ta bedre bilder. Vi legger inn både kaffepause og lunsjpause.

Program for fotodagen 8. september

Kl 10.00 – felles oppmøte på gammelbiblioteket
Kl 10.15 – vi starter rundturen
Ca Kl 11.00 – bålkaffe ved Tjønnsvatnet
Kl 13.00 – lunsj på Lensmannsgården

Alle deltakere blir påspandert lunsj som er lokalburger med stekte nypoteter. Alle kjøper egen drikke og kaffe.

– Det blir mange fine muligheter til å ta bilder, og vi avslutter med både mat og fotografering på Lensmanngsgården, sier Svein Tore.

– Ingen påmelding, det er bare å møte opp på gammelbiblioteket kl 10.00.

Send inn bilder til fotoutstillingen

Svein Tore opplyser også om at det går an å sende inn bilder til fotoutstillingen selv om man ikke er med på fotodagen. – Vi ønsker oss bilder og oppfordrer seniorer (over 55 år) til å sende inn 1-5 bilder knyttet til temaet «min hverdag».

– Det kan være av deg selv eller noen du treffer, kjæledyr, kanskje bilde av noe du liker å gjøre, situasjoner, noe du liker å spise, ting i huset eller hagen. Bruk fantasien, det er ingen regler ut over at temaet heter min hverdag.

Bildene sendes til namdalseid.frivilligsentral@gmail.com innen 15. september.

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse