Frivilligforum for å utvikle frivilligheten

Steinar Lyngstad ønsker velkommen til frivilligforum i Namdalseid samfunnshus.

NAMDALSEID

Har du satt av torsdag kveld til frivilligforum på Namdalseid?
– Vi håper å se at folk i bygda kommer på denne årlige tilstelningen, sier Steinar Lyngstad. Han er styreleder i Namdalseid frivilligsentral som er arrangør av Namdalseid frivilligforum.

Han oppfordrer både enkeltpersoner og lag og foreninger til å ta turen til Namdalseid frivilligforum torsdag 9. februar kl 18.30 i Namdalseid samfunnshus.

Steinar forteller at frivilligsentralen hvert år finner aktuelle tema til denne kvelden, og det varierer fra år til år hva det er hensiktsmessig å sette søkelyset på.

-Når vi arrangerer frivilligforum vil vi at det skal være tema som angår oss som bor her. I år har vi valgt temaet kommune og frivillighet. Siden Namsos kommune har et pågående prosjekt som skal utvikle samarbeidet mellom kommunen og frivilligheten så valgte vi denne gangen å ta det inn i vårt frivilligforum, forteller han.

-Her får vi mulighet til å fortelle hva vi ønsker ut av et samarbeid med kommunen, og vi kan sammen diskuter hvilke muligheter vi har i Namdalseid. Dette gjelder engasjerte enkeltpersoner like mye som lag og foreninger.

Steinar poengterer at Namdalseid frivilligsentral også dekker Statland. Der har de et pågående prosjekt for trivsel og bolyst, men legger til at statlendingene også er velkomne til å ta del i denne kvelden og ta opp ønsker og behov.

I tillegg til den «faglige» delen så blir det både underholdning og servering. -Frivilligsentralen spanderer, sier Steinar med et smil, og røper at det blir både kveldsmat og bløtkake.

Underholdningen er ved humorduoen «At det va». Dette er to friske damer fra Flatanger med et variert repertoar. Her ligger det an til både latter og hygge!

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse