Frode Båtnes (Ap) enstemmig valgt som ny ordfører i Namsos på torsdagens kommunestyremøte

Den nye Namsosordføreren Frode Båtnes gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver

NAMSOS

Tidligere ordfører Arnhild Holstad søkte om fritak fra sine politiske verv og som ordfører i Namsos kommune. Dette for å starte i ny jobb som regionsjef i Statskog. Hun søkte på denne jobben fikk den og takket ja.
Hun fikk fra et enstemmig kommunestyre fritak fra sine politiske verv i kommunen, Arnhild blir fortsatt i kommunestyret.
Ny ordfører måtte velges og Frode Båtnes (Ap) ble av valgkomiteen forespurt om å ta ordførerjobben.

Gleder meg, tror det blir greit
På Namsos kommunestyre torsdag ble ny ordfører enstemmig valgt. Fredag var hans første arbeidsdag som ordfører som var utdeling av kulturprisen og to frivillighetspriser. Etterpå ble det tid til en liten prat.

– Historikken er vel kjent at Arnhild hadde søkt om å fratre så i den forbindelse fikk jeg en telefon fra valgkomiteen om jeg kunne tenke meg ordførerjobben. De ringte en mandag og de måtte ha svar på torsdag. Da måtte vi ha familieråd, for dette er en jobb som vil ha innvirkning på hele familien. Alle var enige om at jeg skulle si ja til dette. Tida gikk og motivasjonen ble sterkere og sterkere, og jeg gleder meg til denne rollen. Vi er et sterkt lag som jobber godt sammen og støtter hverandre og det å få være lagkaptein føles bra. Tror det skal bli greit, sier ordfører Frode.

Han ser for seg at det blir mange forskjellige oppgaver slik som fredagens prisutdelinger og det å reise rundt i kommunen for å bli bedre kjent med folk og å få oversikt over kommunen. Det ser han fram til og vil bruke tid på den oppgaven.

– Bare alt det som skjer innen kulturlivet og frivilligheten, fikk mange gode innblikk under prisutdelingen i dag. Greit å vite hva man skal ta vare på, det blir interessant. Vi er en stor kommune med mye innhold av alle slag. Jeg gleder meg til jobben, må bare si det, smiler ordfører Frode Båtnes.

Vi ser deg vel på Namdalseid iblant?

– Jeg er jo litt kjent med Namdalseid gjennom jobben innen rus og psykisk helse, men bare litt. Gleder meg til å møte folk og å kunne slå av en prat med Eidbygger. Ønsker å fortsette der Arnhild måtte slutte, på grunn av pandemien, å møte folk på Innbyggertorget. Jeg er avhengig av det for å bli kjent i kommunen, vi har mange mindre samfunn i vår vidstrakte kommune. Håper at folket ønsker å bli kjent med meg også. Gleder meg til dette, sier ordføreren og ønsker god jul!

 

 

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse