God stemning på Dagsenteret da det ble invitert til «Rakfiskaften»

- Her er det mye god mat å forsyne seg med, fra venstre Mildrid Elden, Nils og Inger Setter

NAMDALSEID

Fredag kveld inviterte Dagsenteret og Namdalseid Pensjonistlag til rakfiskaften på Dagsenteret på Namdalseid helsetun. Det satte folk pris på og påmeldingslista fyltes fort opp, det var også noen på reserveliste.

50 rakfiskhungrige gjester fylte Dagsenteret fredag kveld. Rakfisk med tilbehør sto på menyen og for de som ønsket noe annet var det både røykelaks og mandel-laks. Til dessert ble det servert karamellpudding og tyttebærkake. Ingen skulle gå sulten fra festligheten. Det vanket også noe godt i glassene.

– Denne festen er et samarbeid med Dagsenteret og pensjonistlaget. De har husrom og vi stiller med hjelp. En super løsning! Det er tre år siden sist vi hadde en slik kveld og endelig slapp koronaen og gjorde det mulig å invitere til festlig samvær, sier leder i Namdalseid pensjonistlag Jostein Tørring.

Mye mat
Rakfisken fra familiebedriften Wangensten AS på gården Færden i Valdres smakte fortreffelig. Det ble spist 6 kilo fisk og fire kilo laks, mandelpoteter og mye godt tilbehør, ikke rart det ble livat ved bordene.

– Det er veldig artig å invitere til slike arrangement når folket stiller opp. Påmeldingslista ble fort fylt opp og det er også noen på reserveliste. Det blir bare slik når det er begrenset antall, men 50 personer er kjempebra. Vi ser at bygdafolk også kommer hit og det er veldig trivelig for beboerne på helsetunet å se igjen tidligere naboer. Likeså ser vi at det kommer flere «yngre» besøkende, knaillarti, smiler leder ved Dagsenteret Grete Helbostad og Jostein Tørring.

På kjøkkenet var de godt forberedt med masse mat, fra venstre Hanne Aas Hansen, Astrid Aune og Grete Helbostad.

Trivsel ved bordet, – herre va godt du, var de enige om!

– Dette smakte, nydelig, smiler Liv Valleraunet.

 

– Dette var meirsom godt ja, sier Greta Fuglemo, Aase Marie Sæther og Tordis Kjølseth.

 

Trivsel og latter ved bordet, Tor Arild Hansen, Anne-Grete Petersen og Mari-Ann Brørs.

 

– Noe godt i glasset, kanskje, smilte Torbjørn Helbostad.

 

Kåre Vik hadde datter Anne Britt Myran som borddame!

 

Tidligere leder Agnar Moe og leder i Namdalseid Pensjonistlag Jostein Tørring hadde en passiar undervegs i måltidet.

 

– I Namsos har vi både DDE og DDVA så vi er kanskje D som hi verre; livat og flott underholdning av til venstre Arnljot Hansen og Torleif Grong.

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse