Klart for den 12. Vrimmelfestivalen; to uker med kultur

Klart for Vrimmelfestivalen 2022

Fra 24. oktober – 13. november arrangeres kunst- og kulturfestivalen Vrimmel i Midtre Namdal, og i Holtålen, Rennebu og Midtre Gauldal.

(Den første Vrimmelfestivalen ble arrangert i Ytre Namdal i 2011.)

I år foregår Vrimmel- festivalen i Namsos, Flatanger, Overhalla, Midtre Gauldal, Rennebu og Holtålen, med til sammen over 240 kulturhendelser for små og store. Det gjør den til en av Trøndelags største, og kanskje også en av de mest inkluderende festivalene.

– Festivalen er en dugnad og et spleiselag mellom frivillighet, kommuner, fylkeskommune, næringsliv og utdanningsinstitusjoner. Vi ønsker å vise fram og forsterke det som skjer nært deg, forteller teamleder for Fylkesmusikerne i Trøndelag Anders Skaugen.

Festivalen arrangeres i Midtre Namdal fra 24. oktober – 6. november og i Rennebu, Midtre Gauldal og Holtålen fra 31. oktober – 13. november.

I løpet av festivalen er det mange aktiviteter og kulturhendelser for barnehagebarn og elever i grunnskolen, i tillegg til en rekke åpne arrangementer for barn og voksne.

Det er mange arrangementer å glede seg til både i skolene, barnehager og for det voksne publikum. Vrimmelfestivalen starter allerede i dag mandag og i ettermiddag inviterer Namdalseid Frivilligsentral til Aktivitetskafe i samfunnshuset. Der er det åpen kafé, og kveldens aktiviteter er bingo, kreativt verksted, utvandringskveld med Beitstaden historielag og strikkekafé.

Fredag kveld inviteres det, (i Namdalseid samfunnshus), til EN KVELD I NEW ORLEANS – QUINTUS MED TRICIA BOUTTÉ

Vokalist Tricia Boutté fra selveste New Orleans blir med Quintus når de portretterer musikken fra samme by!
Dette arrangementet kan man også få med seg i Musikkhallen på Statland mandag kveld.

Trykk på lenkene under for å se hva som skjer og arrangeres på skolene og hvilke åpne arrangementer som er under Vrimmelfestivalen!!

 

Vokalist Tricia Boutté fra selveste New Orleans blir med Quintus når de portretterer musikken fra samme by! (Foto: Fotograf Hatrem)

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse