Kom og «Løp for Team Amund»

I klasserommet til 1. klassen venter både elevene og pulten på Amund, de satte fram to mala krus som de håper å få selge på søndag

NAMDALSEID

Denne høsten skulle Amund ha startet i 1.klasse ved Namdalseid skole. I stedet måtte Amund begynne på sykehusskolen ved St.Olavs Hospital- da han bare noen dager før skolestart ble diagnostisert med leukemi.

Nå har elevene i 1. og 4. klasse, med god hjelp, laget en innsamlingsaksjon som de kaller «Løp for Team Amund» og inntekta går til Barnekreftforeningen. De oppfordrer til å legge søndagsturen til Namdalseid skole søndag 18. september mellom klokka 13.00.-15.00.

– Selv om det heter «Løp for Team Amund» betyr det ikke at man må løpe. Her kan du både gå, løpe eller sykle, du velger selv aktiviteten. Kanskje en trimtur rundt om Bjørg vil friste noen sprekinger? Tempo er ikke viktig og det er ingen fellesstart eller tidtaking, men fysisk aktivitet, fellesskap og trivsel står i fokus. Så håper vi å få samle inn gode penger til Barnekreftforeningen, sier Gunnhild Kaldahl.

Er det noen form for startkontingent?

– Nei da, startkontingenten er at du støtter, eller allerede har støttet, innsamlingsaksjonen ved å gi et valgfritt beløp til «Team Amund». Det vil være uttrekkspremier blant alle som møter opp på søndag, sier Gunnhild.

Elevene i de to klassene har i en tid laget forskjellige saker de håper å få selge til det gode formålet. Her har de blant annet malt krus, diverse steinarbeid, armband og nøkkelringer som de selger fra sin bod. 4. klassen selger også armbånd, litt bakst og de skal også ha et lite loppemarked. Salg av kaffe og kaker har de budd seg til.

Måtte ta en rask tur til 1. klassen for å høre hva de mente om innsamlingsaksjonen.

– Dere vet hva denne innsamlingsaksjonen er?

– Ja, vi skal samle inn penger slik at Amund blir fort frisk og kommer til klassen så fort som mulig. Pulten står og venter.
– Vi har laget forskjellig som vi skal selge sammen med 4. klassen.
– Pengene vi får inn går til Barnekreftforeningen og det vil hjelpe flere barn som er syke.

– Æ skal gi en 100-lapp, skyter Paulus inn.

– Vi skal etter hvert bruke en kamerarobot så vi kan ha videosamtaler med Amund fra klassen. Da kan han se oss og på en måte være sammen med oss når vi har time. Så kan vi lese «Bukkene Bruse» sammen med Amund. Når han kommer tilbake blir det selvsagt feiring, sier lærer Dina.

Kom og bli med og løp for «Team Amund» på søndag og gi din støtte til det viktige arbeidet Barnekreftforeningen gjør for kreftsyke barn og deres familier.

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse