NÅVA-ungdomsklubb med prøvestart, – håper det blir flere slike kvelder

Stor aktivitet med bordtennis og biljard

NAMDALSEID

NÅVA ungdomsklubb på Namdalseid så dagens lys fra tidlig på 1980-tallet og har vært en populær møteplass for ungdommer frem til de var både 18 og 20 år. Nå det vært stille en tid, også grunnet koronapandemien, men på fredag kveld hadde de en prøvekveld med en skikkelig fin samling ungdommer. Rundt 40 møtte opp og det var stemning som tilsier at dette var en vellykket «prøvekveld».

– Denne «prøvekvelden» er en avslutning på ei travel uke med Frivilligsentralen sitt arrangement «Høstidyll». Det er en kveld der vi lodder stemningen om det er liv laga å starte på NÅVA-ungdomsklubb igjen. Det er jo kjempeviktig at ungdommene har en egen møteplass etter travle dager på skolen, møtes på en annen måte. Nå håper initiativtakerne med Siri Anzjøn i spissen at de kan «få løs» foreldre til å stille opp i et styre og som «vakter» på u-klubbkvelder. Uten at foreldrene er med, vil det bli vanskelig å få NÅVA «opp å gå igjen», sier leder i Frivilligsentralen Monica Sotberg.

Det ble fin stemning her i kveld, hva nå?

– Det er jo skikkelig flott her i kveld så vi håper det blir populært å komme i gang igjen. Vi vet ikke så mye enda for vi må først få på plass et styre og godkjenning til å starte opp igjen. Kommer vi i gang så ser vi for oss at blir en kveld i uka, men vi må se det an med oppmøte. Vi er i aller høyeste grad avhengig av at foreldrene stiller opp, så oppfordringen er; ta kontakt med meg, sier initiativtaker Siri Anzjøn.

Ungdomsklubben var for 7. klassinger, U-trinn og elever fra videregående skole. Her serverte de gratis pizza i tillegg til kiosksalg med brus, potetgull, drops og sjokolade. Av de mange aktiviteter var det bordtennis, biljard, dataspill, film, fotballspill, andre spill og en fin plass å sette seg ned og slå av en prat eller spille kort. Ikke minst var det anledning til å ta en dans i det flotte diskoområdet.

Ungdommene som var der på fredag hadde det skikkelig kuuuult, og som en av de sa; – håper det blir mer ungdomsklubb, om ikke annet så et par kvelder i måneden!

– Herlig med mange ungdommer på NÅVA-ungdomsklubb igjen, fra venstre initiativtaker Siri Anzjøn med medhjelper Stian Eldnes, i midten leder Namdalseid Frivilligsentral Monica Sotberg. Bak står fornøyde ungdommer.

STEMNINGSBILDER:

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse