Over 200 barn og voksne møtte opp på «Løp for Team Amund»

Arrangementet «Løp for Team Amund» åpnet med «Blimed-dansen» og storesøster Ane Sofie danset i første rekke (bortest i blått)

NAMDALSEID

Like før Amund Pavall Årbogen skulle begynne på skolen ble han diagnostisert med leukemi. Han måtte derfor starte på sykehusskolen ved St.Olavs Hospital, men elevene i 1. og 4. klasse tenker mye på Amund og de laget en innsamlingsaksjon der all inntekt går til Barnekreftforeningen. Søndag møtte over 200 barn og voksne opp ved Namdalseid skole for å støtte saken «Løp for Team Amund». Familien og storesøster Ane Sofie, som går i fjerde klasse, er rørt over støtten.

Langvarig

– All ære til Gunnhild Kaldahl og Maren Brørs Bratberg som startet denne innsamlingen «Løp for Team Amund» og de fikk med seg både elever og lærere i skolen. Mye arbeid har de lagt ned for å få til dette arrangementet. Amund er tidlig i behandlingen og vi skjønner at det blir langvarig. Det er en tøff behandling og som mor til Amund, Elise, sa – vi er heldige som bor i Norge. Begge foreldrene er sammen med Amund i Trondheim, forteller mormor Frøydis og morfar Arne Holtan.

– Man vet jo at sykdommer kan ramme alle, men man vet ikke hvordan det rammer før man selv står «oppi» det, sier pappa Are Årbogen som var med på arrangementet ved Namdalseid skole.

Stor oppslutning

Søndag var det stor oppslutning til «Løp for Team Amund» og over 200 møtte opp. Her var det loppemarked og kakesalg med 4.klasseelevene, søster Ane Sofie går i 4. klasse. 1.klassen solgte selvlaga ting som armbånd der det sto Amund på, flotte mala krus og steiner og malerier.
Salg av kaffe og vaffel gikk unna som «varmt hvetebrød».

– Vi har brukt 20 liter vaffelrøre og en hel masse med kaffe er kokt. Dette ble en stor flott dag med folk fra hele bygda og fra sør og nord, helt overveldende. Stor takk til alle som møtte opp på dagens arrangement. Vi fikk inn 18.841 kroner, og hver krone er nå overført til innsamlingsaksjonen «Løp for team Amund». Tusen takk til alle som stilte opp og hjalp oss med å gjennomføre arrangementet også takk til 1.og 4.klasse som gjorde en enorm innsats med sine salgsboder. Takk til alle sponsorer som bidro med uttrekkspremier. Vi gir oss ikke med det for innsamlingsaksjonen varer ut september. Er det noen som fremdeles har lyst til å bidra er det bare å gå inn på lenken under, sier Gunnhild Kaldahl.

På barnekreftforeningen sin side «Løp for Team Amund» står det nå mandag 61.500 kroner.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Finnsamling.barnekreftforeningen.no%2Fparticipant%2Fteam-amund-2022

Gunhild Kaldahl og Maren Brørs Bratberg har stått i spissen for arrangementet og her leder de dansen. Ansatte fra Malmen Barnehage, i grønne gensere, var også representerte. Amund gikk i den barnehagen før de flyttet til Sjøåsen.

 

Morfar Arne Holtan sammen med Ane Sofie, – all ære til initiativtakerne og skolen for denne dagen!

 

Elevene i 1.klasse hadde laget mye fint og en stein det står velkommen på, fra venstre Paulus, Peder, Amanda og Eirin.

 

4.klasse hadde loppemarked, her med fra venstre Kristina, Jana, Linnea, Emilie, Trym og William.

 

De selvbakte kakene de hadde var populære og de smilte lurt de to jentene til venstre Malin Margrete Rømo og Mie Malm Vågø.

 

De sto for dagens store vaffel/kaffesalg, Gunnhild Kaldahl, Kristine Anzjøn, Maren Brørs Bratberg og rektor Arne Bratberg stilte gladelig opp!

 

Det var mange aktiviteter rundt på skolens uteområde, her prøver noen sandvollyball på skolens flotte bane.

 

Politiet støtter Barnekreftsaken, – vi er der det skjer, fra venstre Jørgen Pedersen, Ida Gjøvåg, Kristine Bøe og Ronni Derås.

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse