Songlaget «traff publikum» med sitt arrangement, en skikkelig trivselskveld

Som seg hør og bør åpnet vertskoret Namdalseid songlag konserten på lørdagens konsert

NAMDALSEID

Endelig kunne Namdalseid songlag ønske velkommen til kortreff med konsert og pub i Namdalseid samfunnshus lørdag 18. mars. Nå var det hverken korona eller tidsklemma som hindret de i å lage et stort arrangement. I tillegg til sangere fra tre kor var det også 60 personer som entret samfunnshuset for å høre korsang. En skikkelig seniorsanger hadde også møtt opp på konserten.

– Det herre var skikkelig artig, smilte Odd Modell (90).

Leder Nina Edel Damås lovte tidligere et variert program fra Namdalseid songlag og musikerne Julie Sæther Laupstad, Edith Therese Johnsen og Jan Åge Kolstad og av de to gjestekorene Namsos Sangforening og Namsos blandakor. Og korene/musikerne holdt ord, eller tonen, og det ble en flott og variert konsert. Namdalseid songlag med dirigent Torunn Johnsen framførte blant annet «Nordaførr vårvise» (arrangert av Tor Halvard Nilsen), «Våken drøm» og «Optimist».

Namsos blandakor under ledelse av sin dirigent/pianist Simon Grønås åpnet med en feiende «Masurka» og de framførte også studentsangen «Fyll pokalen».

Namsos Sangforening og dirigent Anlaug Skjærvik og pianist Brynjar Gevik avsluttet konserten. Anlaug har vært dirigent i 11 år for sangforeninga.

– Disse karan er Norges eldste boyband. Namsos Sangforening ble stiftet i 1869 og feiret 150 år i 2019. Det ryktes at en av medlemmene her var med fra starten, smiler dirigenten.

Her fikk publikum blant annet høre «Berg og båre», «Hun kom som en engel», «Vi som syng i kor» og «Treng en kjæreste».

Revynummer

«Sang-Lir-A» er en revy der medlemmer fra Namsos Sangforening lager mye skøy. Denne har eksistert i 60 år og de har hatt 33 oppsetninger, 240 forestillinger og 5.280 innslag i løpet av denne tida. Revygjengen framførte noen fornøyelig nummer fra årets «Sang-Lir-A»-program.

– Vi hadde forestillinger i januar i år og dette er noe vi arrangerer annethvert år. Det er steike artig, smiler Bjørn Mikalsen.

De trivdes på korkonsert og de var enige om at det var mye fin sang og en skikkelig trivelig kveld. Fra venstre Olav Fuglemo, Bodil Staven, Odd Modell, Margit og Anne-Lisa Damås.

Fin kveld

– Det herre var skikkelig artig. Mye fin sang og musikk, jeg har kosa meg skikkelig her i kveld, smilte Odd Modell (90). Odd takket Bodil Staven for at hun hentet han så han fikk denne flotte opplevelsen.

– En kjempefin konsert og artig å få være med på dette. Det er alltid godt å komme seg ut en gang iblant. En ordentlig fin kveld, smilte Margit og Anne-Lisa Damås. Olav Fuglemo og Bodil Staven var enige i det!

Skryt

Det var mange godord både om konserten og arrangementet.

– Songlaget traff med å få i stand en slik trivselskveld. Det var kjekt med korkonsert, annen underholdning, pub, mulighet til å flire og mulighet til å kjøpe mat og drikke. Det er lenge siden vi har hatt en slik herlig kveld i samfunnshuset, kjempebra, det var flere som hadde ei mening her!

Med sine to år var Namsos blandakor det yngste koret på treffet.

 

Namsos Sangforening ble stiftet i 1869, ifølge dirigenten er de Norges eldste boyband.

Innslag fra «Sang-Lir-A»:

«Sei mæ no!» med Bjørn Mikalsen og Annlaug Skjærvik.

 

Inge Kristiansen alias «Joralf Bakstuveggen», Ei fornøyelig historie der han til slutt sendte mora utfor spretthoppet i en isat bakke!!

 

Ukeslutt ved ordfører «Frode»; – Herre bli et veldig, veldig bra år!!!
Torgeir Hopen som ordføreren t.v. Eivind Kolsvik og Bjørn Mikalsen.

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse