Tradisjonell julemesse på dagsentret, – i år har vi mer enn sju sorter

- I år har vi mer enn syv sorter, smiler Liv Sæther, Grete Helbostad og Bodil Staven

NAMDALSEID

I lang tid har det svirret diverse julereklamer, julebrusen er i butikken, julemarsipan likeså. Nå er det like før det også er julesaker framme på Dagsenteret, der har mange jobbet fram mot årets julemesse.

– Lørdag 19. november klokka 11.00 åpner vi for salg av varer her på Dagsenteret. Her har mange frivillige stått på og laget mange fine saker, sier leder Grete Helbostad.

Grete berømmer frivillige som har jobbet helt siden julemessa i fjor og fram til nå.

– De er en super gjeng som alltid stiller opp, og de er med på alt fra baking til større tilstelninger på senteret. Nå har vi vært travelt opptatt med diverse sying, mye baking og her blir det og mye handarbeid å få kjøpt. Julebaksten teller nok mer enn syv sorter i år, har også litt glutenfri bakst. Her er det og diverse trearbeid så det er mange hjelpere som bruker kreativiteten sin godt, smiler Grete.

De har egentlig hatt det travelt hele høsten, men de siste ukene før julemessa er spesielt travle. Her har de forberedt loddsalg med mange flotte premier og hovedpremien er ei stor dukke med hjemmesydd/brodert bunad. Hekleting, bestemorspledd og masse fint man kan vinne.

– Det er flere av beboerne på Helsetunet som også stiller opp og strikker og syr. Det er ikke bare forberedelser til julemessa vi holder på med, det er mye som skal ordnes her på Dagsenteret til jul. Det skal jo pusses både kobber og stål og det er alltid mange gode hjelpere som stiller opp. På julemessa selger vi kaffe, kaker, rømmegrøt med pliggi. Det ligger vel i lufta når det nærmer seg jul at nissen også stikker innom. Alle er velkommen til julemesse på Dagsenteret, sier leder Grete Helbostad.

Som alltid mye fint også på årets julemesse på Dagsenteret, fra venstre Bodil Staven, Solvår Sverkmo, Ragnhild Kaaby, Grete og Torbjørn Helbostad.

 

Liv var smultringsteiker da vi var på besøk på Dagsenteret.

 

Ragnhild Kaaby hadde ansvar for kromkakene.

 

Torbjørn Helbostad er trearbeider og altmuligmann, – dette skal bli ei uglelampe, blir nok uglesett etter julemessa!!

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse