Feiring og mimring av gode prestasjoner på skytebanen

Fra venstre: leder i N&L skytterlag Svenn Harald Hovd, ordfører i Namsos kommune Frode Båtnes, vinner av klasse ER bane på LS Snorre Sverkmo Julnes, vinner av klasse 1 felt og bane på LS Bente Sverkmo, sølv- og bronsevinner Nordisk mesterskap John Olav Ågotnes (Foto: Svein Tore Kolstad)

NAMDALSEID

Søndag inviterte Namdalseid og Lyngen skytterlag til mimrekveld etter store bragder i sesongen 2022. Rundt 50 personer, skyttere og andre, møtte opp på 15 metersbanen i skolen. Det ble overrakt gaver fra Skytterlaget, Namsos kommune og Våpensmia.

Skytterne i Namdalseid og Lyngen skytterlag er ivrige både med rekruttering, treninger og det å delta på stevner og mesterskap. De blir mer som en familie. Flere av de aktive er helt i norgestoppen i sin idrett og under Landsskytterstevnet (LS) i Bodø i sommer ble det også norgesmester i skytterfamilien. Snorre Sverkmo Julnes tok seieren etter en nervepirrende finaleomgang. Mamma Bente Sverkmo fulgte opp i klasse 1og tok gull på felt- og baneskyting. Jon Olav Ågotnes, Bentes samboer, representerte landslaget under Nordisk mesterskap og der ble det både sølv og bronsemedaljer.

– Skyting er det artigste man kan drive med, derfor synes vi det er artig å vise fram noe til dere andre også, smilte Bente.
Det ble vist video fra LS og bilder av Snorre fra hans oppstart med skyting til det å bli Norgesmester i sin klasse.

Slike prestasjoner og andre meritter var selvsagt verdt å feire sammen med skyttervenner og andre interesserte. Gaver ble delt ut og fra Namdalseid og Lyngen skytterlag fikk Snorre en gavesjekk, tre poser Smash-sjokolade og blomster. På pakken stod det blant annet:

– Husk å ha det gøy! Lykke til mot nye mål!

– Jeg trener hardt og målbevisst opptil fire ganger i uka. I sommer holdt det til seier med ti sentrumsblinker og NM-tittel, smiler Snorre.
Snorre fikk også gave fra Våpensmia.

Ordfører Frode Båtnes hadde med blomster både til Snorre, Bente og Jon Olav. Snorre fikk også den flotte Namdalselgen i glass.

– Jeg vet at skyting på blink krever mye trening. Dere er en fantastisk og meritert idrettsfamilie som virkelig har satt Namdalseid og Namsos på kartet. Det er nok ikke alle som skjønner at det dere presterer er en kjempestor bragd, både nasjonalt og internasjonalt. En blomsterhilsen fra Namsos kommune til dere alle tre for fremragende idrettsprestasjoner. Og en Namdalselg til Norges beste i sin klasse, Snorre. Gratulerer, sa ordfører Båtnes blant annet.

Både nye og eldre medlemmer er aktive og har gode plasseringer i Norgestoppen i skyting. Mange reiser på stevner for å møte andre skyttere, dele erfaringer, konkurrere og for å ha det gøy som den skytterfamilien de er. Neste store målet er innendørs LS i Stjørdal i februar.

– Vi er vel rundt 12-15 skyttere som reiser på forskjellige stevner gjennom året. Det er skyttere i alle aldre og både jenter og gutter og vi får stadig med flere yngre. Interessen for skyting er stor og det å ha skyttere helt i Norgestoppen smitter over på yngre. De ser at det å trene gir gode resultater. Det er jo store prestasjoner når skytterne presterer å skyte ti sentrumsblinker, blinken er tross alt bare tre centimeter i diameter. Nå blir det tur til Stjørdal med innendørs LS i februar, det blir spennende og vi ser at skyting blir artig å drive med framover, sier en stolt leder Svenn Harald Hovd.

Det ble servert snitter, kaker, brus og kaffe, ei flott feiring av flinke idrettsutøvere!

Norgesmester Snorre Sverkmo Julnes fikk en gavesjekk og gave fra Namdalseid og Lyngen skytterlag, leder Svenn Harald Hovd delte ut.

 

Norgesmester Snorre viste video av den nervepirrende anvisningen under LS i Bodø, – det holdt med ti innertiere, smilte han!

 

Leder Svenn Harald Hovd delte ut blomster til Jon Olav Ågotnes for topp resultater i Nordisk mesterskap og til Bente for gull i både bane- og feltskyting på LS.

 

– Noen hadde sladret, smilte leder Svenn Harald da Snorre pakket opp premiepakken!

 

Sanna Sverkmo gikk ut av styret og fikk blomster og takk for godt arbeid, hun måtte også ta med blomster til pappa Willy.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse