Lokalavisa #fjordtilfjord for Namdalseid og Statland utgis av Svein Tore Kolstad, Stein Erik Hanssen og Monica Sotberg.

Vi er en uavhengig nyhets- og informasjonskanal for Namdalseid, Statland og det nærmeste omlandet. Vi dekker saker som skjer i dette området, eller som av andre grunner er aktuelle for folk som bor her.

Fjordtilfjord.no er gratis, men det er mulig å tegne frivillig abonnement.

Eidet mellom to fjorder

Hvorfor navnet ”fjord til fjord”? Jo, vi har latt oss inspirere fra vikingetiden!

Et eid er en innsnevring av landskap med vann på begge sider, og det var på Namdalseid at vikingene fant den korteste veien innaskjærs. De dro båtene sine over land fra fjord til fjord: Fra Trondheimsfjorden til Namsenfjorden. Og vise versa.

#

Redaktør og journalist – Svein Tore Kolstad

sveint.k@online.no – 997 12 713

Svein Tore er en erfaren journalist og fotograf som dekker nyhetssaker i Namdalseid og Statland, samt nærmeste omegn. Tips han gjerne om ting som skjer!

Svein Tore er også freelancejournalist og fotograf på forespørsel.

Administrasjon – Monica Sotberg

monicasotberg@gmail.com – 479 00 191

Monica tar hånd om de administrative oppgavene i avisen vår, samt jobber for å utvikle avisen som en lokal informasjonskanal. Ta gjerne kontakt hvis du har noe du vil formidle!

Monica jobber i tillegg som daglig leder i Namdalseid frivilligsentral.

Drift – Stein Erik Hanssen

steinerikhanssen@gmail.com – 467 61 746

Stein Erik er ansvarlig for utvikling, design og drift av avisen vår. Han kan også hjelpe bedrifter med å designe annonser som passer til våre format/bannere.

Stein Erik er opptatt av utvikling av lokalsamfunnet vårt og bidrar derfor i vår nye lokalavis ved siden av fast jobb.

#

Alt innhold er beskyttet av opphavsretten og kan ikke benyttes uten avtale. Lokalavisa #fjordtilfjord er ikke ansvarlig for innholdet på lenkede nettsteder.

Lokalavisa #fjordtilfjord for Namdalseid og Statland legger til grunn PFU sine etiske retningslinjer som er beskrevet i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.