Julemarked, nisse fra Jektheia og hornmusikk, mye folk tross -20 bitende garder

De strålte om kapp med gode tilbud da de lørdag arrangerte Julemarked, til venstre butikkmedarbeider Tuva Dahl Nilsen og butikksjef Coop marked Sjøåsen Hilde Sørhaug Nilsen

SJØÅSEN

Julemarked i Sjøåsen er ikke noe nytt, men nå er det mange år siden. Da var det samarbeid med Coop marked og hotellet, nå på lørdag var det butikken som sto for et flott julemarked.

Tross i mange kuldegrader var det godt oppmøte og Namdalseid musikklag stilte med en liten førjulskonsert inne i butikken. Ute var det salg av både julenek og juletrær og i gangen satt ei flittig dame og strikket. Hun hadde ei stor utstilling av flotte strikkevarer for salg.

Godt med kunder på en fin kald dag?

– Ja, folk her er flinke til å bruke nærbutikken sin, selv om det er kaldt. Det er også mange hyttefolk som stopper her for å handle, vi er jo i et ganske så trafikkert område i så måte. Det er lenge siden det har vært julemarked i Sjøåsen så nå var det tid for å lage noe spesielt, sier butikksjef Hilde Sørhaug Nilsen.

Lokale aktører

Juletreselger Jarl Halbostad, i midten, solgte juletre til Per Arvid og Evelyn Lingen.

Ute hadde Jarl Halbostad fyra opp bålpanna og fristet med flotte juletrær og Siv Helland stilte med store julenek. I gangen kunne Anita Norqvist Sørensen friste med flotte strikkevarer.

– Merker nok at det er flere som har kunstige juletrær, men man må jo stille opp for å vise seg fram. Ingen ting er som et ekte juletre, smiler juletreselgeren.

Nisseposer til Christian (rød lue) og Håkon Vågø.

Inne i butikken delte Nissen ut pakker til de minste og det ble servert nydelig god varm gløgg. Medlemmer fra Namdalseid musikklag satte kundene i julestemning med kjente julesanger.

– Greit å ha noe å varme seg på. Artig at lokale aktører stiller opp og skaper god stemning på dagen. I tillegg har butikken mange gode tilbud. Skal vi ha nærbutikk så må vi friste kundene med noe spesielt en gang iblant. Nå har vi flere gode juletilbud og vi har fått nye store kjøledisker noe vi er glade for, sier Hilde Sørhaug Nilsen.

Denne dagen med Julemarked var populær blant kundene og mange benyttet seg av tilbudene på Coop marked Sjøåsen og satte pris på arrangementet.

– Det var kjempetrivelig med et Julemarked igjen her på Sjøåsen. Takk til Hilde som tok initiativ til denne dagen og artig med mye folk, smilte Solveig Heggdal og fant sin røykelaks i kjøledisken.

Hornmusikk og Jektheinissen skapte god førjulsstemning i butikken.

 

Tuva ekspederer Patrick Åsegg som var på helgehandel.

 

Gløgg, en god prat og en liten quiz.

 

Kåre og Solveig Heggdal fant sine favoritter blant gode tilbud i kjøledisken.

 

Anita Norqvist Sørensen fristet med flotte strikkevarer.

 

Marit Ravlo kjøpte fugleband av Siv Helland.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse