Songlaget lover skikkelig julestemning i kirka

Namdalseid songlag med dirigent Torunn Johnsen lover julestemning i Namdalseid kirke søndag kveld

NAMDALSEID

Jula står for døra, man baker og vasker, handler gaver og pakker inn, men søndag kveld er det tid for å unne seg en aldeles så liten pause. Da anbefales det å ta turen til Namdalseid kirke der songlaget med skolekor og musikere har sin tradisjonelle Førjulskonsert.
– Dette blir et fint avbrekk i innspurten til jul, så kom og hør både kjente og ukjente julesanger. Vi garanterer julestemning, sier leder Nina Edel Damås.

Nina sier det er lenge siden det har vært et så stort og flott skolekor med på konserten.
– Dette er takket være en kjempejobb i skolen der elevene kunne bli med å synge i kor i skoletida. De er rundt 20 flinke sangere og der er det også flere flinke solister, sier Nina.
De framfører blant annet «Et lys» og «Jul i svingen».

Namdalseid songlag med dirigent Torunn Johnsen er i storslag og de lover en variert konsert med mye julestemning.
– Songlaget har et variert program med gode gamle julesanger og nyere sanger. Solister blant egne medlemmer, og noen sangere kommer for å delta på konserten med eget program. Tone Måøy, søstrene Hanne og Julie Hallås står på lista, en sanggruppe er også med. Flinke lokale musikere stiller som vanlig villig opp. Det er bare å glede seg til Førjulskonsert i kirka, kan bli overraskelser undervegs, sier leder Nina Edel Damås.

Her nevnes sanger som «Nordnorsk julesalme», «En stjerne skinner i natt», sammen med skolekoret synges blant annet «Julenatt».

Ja, det bør nevnes; konserten starter klokka 19.00. Det serveres gløgg og pepperkaker.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse