Jula er unnagjort og rakettene skutt opp; vi starter på et nytt år med blanke ark

GODT NYTT ÅR

 

NAMDALSEID

Om vi har fargestifter «tel» skal være usagt, men vi håper fortsatt å kunne gjøre Lokalavisa #Fjordtilfjord.no like interessant som den har vært siden oppstarten i august 2017.

Det har vært en spennende tid med mange lokale saker som man ikke har kunnet lese om i andre fora. Vi, Monica, Stein Erik og Svein Tore, opplever at lokalt stoff, stort og smått, er noe alle liker å lese og å se om. Med nettavis har vi også muligheten til å bruke flere bilder i hver sak enn i ei papiravis, det gjør avisa enda mer spennende.

Av saker som vi har vært innom viser at unge bønder har trua på landbruket i framtida og de er ikke skvetne for å satse mye penger på nyinvesteringer. I landbruket finner vi den største sysselsettingen i Namdalseid, så flere varianter av bondeyrket vil helt sikkert bli omtalt gjennom dette året også. På Statland har vi blant annet skrevet om den nye Statland småbåthavn med bølgedempere, plass til 49 båter og 200 meter gjestehavn. Der ute jobbes det nå med vegløsning i Sagvika som skal være ferdig til sommeren.

Nå er det bare å hive seg rundt og starte på 2018 med blanke ark og nyspisset blyant. Det er mye spennende som skjer i kommunen og i omegn, blant annet oppstart med bygging av ny skole og idrettshall utpå våren.

Vi oppfordrer lag og foreninger til å ta kontakt med oss når det er noe som skjer på arrangementsfronten; vi kommer dersom det ikke er flere arrangement samtidig!
Det er også spennende å få inn leserbrev med bilder, ikke nødvendigvis lange innlegg, men det kan være noe man har opplevd og ønsker å dele med andre.

Med dette ønsker vi alle våre lesere, annonsører og sponsorer et riktig

GODT NYTT ÅR!

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse