Liten nedgang i besøk på LHL-Trimmen; ny leder valgt og nye medlemmer lot seg imponere

Nestleder Kåre Heggdal overrekte blomster takket avtroppende leder Helen Nordaune for god jobb, nyvalt leder Berit Buvarp Aardal overtar roret i LHL-Namdalseid

NAMDALSEID

LHL-Namdalseid er med sine 124 medlemmer ett av de største lagene i Namdalseid. Stor aktivitet i laget med Hjertetrim for damer og herrer hver mandag og torsdag, skotthyll er en populær aktivitet i Kariskogen om sommeren og det er mange som benytter seg av treningsstudioet LHL-Trimmen. Her er det mange treningsapparater som skal holdes i forskriftsmessig stand, også innkjøp av nye apparater er nødvendig

– Det er gledelig å se at det er mange ungdommer som bruker LHL-Trimmen, sier avtroppende leder Helen Nordaune.

Torsdag 10. mars var det årsmøte i LHL-Namdalseid og i årsmeldinga kan man lese at aktiviteten på Trimmen er stor, men det har vært en nedgang i besøk, kanskje er det koronatiden som henger igjen. I 2022 ble det registrert 2.299 enkeltbesøk, mot 2.723 i 2021.

– Vi er stolt av LHL-Trimmen vår og at det er så mange som bruker denne, sier Helen.

Nye treningsapparater

Da de planla å bytte ut gamle treningsapparater og kjøpe nytt, hørte de med ungdommer hva de ønsket.

– Det er flere ungdommer som er flittige brukere av treningsstudioet og det krever at vi må ha skikkelig treningsutstyr. Det skal være attraktivt å være på Trimmen. Fysioterapeutene hadde også innspill til nytt utstyr. LHL-Trimmen har avtale med kommunen slik at de ansatte kan trene der. Likeså har vi avtale med Shell Namdalseid og Namsos brann og redningsvesen for sine ansatte. Alle ser ut til å være fornøyde med at Trimmen er åpen mellom 05.30.-23.00. Vakt er til stede hver mandag mellom 18.00. og 20.00. og brikkesystemet fungerer godt, sier leder.

Regnskapet viser godt resultat og det er Namdalseid Regnskap AS som har regnskapsføringen. Ellers nevnes; vinter- og høstkurs for hjertetrimmere, tilrettelegging av trimturer i skog og mark, delta på Glada`n, førstehjelp- og hjertestarterkurs, kurs om Tinnitus, minigolf og skotthyll i Kariskogen, tur og julebord.

Bevilgninger som ble gjort: kroner 5.000, – til Tråkkemaskina, kroner 5.000, – til Lokalavisa «fjordtilfjord» og gave på kroner 1.000, – til Magnus Derås for mye god hjelp med nytt treningsutstyr.

Nye i laget

Årsmøtet hadde besøk av to representanter fra Flatanger LHL som var interesserte i å se, høre og om mulig bli med i LHL-Namdalseid.

– LHL i Flatanger måtte «legge inn årene» på grunn av liten interesse for laget. Det var stort sett vi i styret som holdt det gående så det stoppa seg selv. Vi har et driftig lag i Lauvsnes Helselag som drives gjennom Røde Kors, de har mange forskjellige aktiviteter. Vi fikk høre om stor aktivitet her i LHL-Namdalseid så nå henger vi oss gjerne på her. Vi ble mektig imponert av et innholdsrikt treningsstudio og et flott opplegg ellers for medlemmer og andre, sier Gunvor Feøy og Brit Einvik.
Valg
Valgkomiteens leder Herolf Nordaune leste opp forslag på ny leder og andre styremedlemmer.
Styret består av:

Ny leder: Berit Buvarp Aardal
Nestleder Kåre Heggdal
Styresmedlemmer: Unni Thorsen, May Berg, Sigmund Lie og Tor Bøgseth. Varamedlemmer: Heidi Furre, Sigbjørn Westrum og Erling Måøy.

Til venstre Brit Einvik og Gunvor Feøy fra Flatanger LHL lot seg imponere over både aktiviteter og treningsstudioet til LHL-Namdalseid.
Kafeteria og catering «Marihøne» AS leverte nydelige snitter til årsmøtet.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse