Nytt korpsår, ny dirigent, nå øver de mot samarbeidskonsert

Namdalseid musikklag øver til konsert sammen med sin dirigent Johan Daniel Hætta Turi. Noen musikere hadde ferie denne uka, men de her var på øving mandag kveld; fra venstre Siv A Helland, Christine Naomi Mehlum, Endre Mølsleth, Ingveig Jerpstad, Anita Anzjøn Brattgjerd, Magne Fossum, Brit Randi Sæther Pedersen, Iver Sæther Skansen og Øyvind Hegstad. Foran fra venstre Stine Davidsen Fon med Kornelia, Gunnhild Kaldahl, Monica Stein og Kjell Inge Aas.

NAMDALSEID

Namdalseid musikklag har nettopp holdt Nyttårskonsert sammen med andre aktører i bygda. En flott og variert konsert av alle, men det spesielle var at musikklaget stilte med ny dirigent på denne konserten. En øvelse med han og rett på konsert, det gikk bra.

Musiker, trompetist Johan Daniel Hætta Turi startet som dirigent i Namdalseid musikklag straks på nyåret 2024.

– Jeg kommer fra Alta, men er født i Masi. Har studert musikk ved NTNU og jeg spilte kornett i Garden i 2014-15. Jeg bor nå i Steinkjer sammen med samboer og har jobb i Steinkjer og Inderøy kulturskole. Nå har jeg startet på Namdalseid som dirigent og trives kjempegodt sammen med musikerne her. Vi har allerede vært med på en konsert og nå øver vi mot en samarbeidskonsert med Namdalseid songlag og lokale musikere. Her er temaet filmmusikk og konserten blir i april. Blir spennende det, smiler dirigent Johan Daniel.

Dirigent Johan Daniel Hætta Turi trives godt sammen med musikerne i Namdalseid musikklag.

En konsert med filmmusikk blir spennende for her er det mye fin musikk å leite fram. Nå er musikklaget og songlaget akkurat i startfasen med å planlegge «filmmusikk-konsert» så de har ikke planene i boks enda. Men på mandagens øvelse hadde dirigent og musikerne funnet fram noter på noen spennende musikkstykker.

– Vi er jo helt i starten på planleggingen så vi har ikke program og opplegg klart enda. Men vi startet kveldens øvelse med musikk fra «Indiana Jones» og «Pirates of the Caribbean» og vi har flere nummer på lista. Et møte med songlaget står for tur der vi skal planlegge konserten som blir 20. april i samfunnshuset. Fellesnummer står på lista og vi kommer tilbake med mer informasjon når opplegget er klart, sier leder i Namdalseid musikklag Endre Mølsleth.

Når øvelsen startet etter pausen, kunne man høre starten på en «James Bond» melodi. Dette blir bra!

Dirigent Johan Daniel har forberedt flere godbiter med filmmusikk.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse