«Pop & Rock i 50 år» – Endelig kan vi spille for publikum igjen

Namdalseid musikklag med gjester inviterer til stor konsert i samfunnshuset lørdag klokka 17. Her på øvelse sammen med flinke 4. klassinger. Til venstre dirigent Lars Erik Aalberg

NAMDALSEID

Etter en lang periode med nedstengninger og arrangementtørke er nå Namdalseid musikklag klare til å la høre fra seg igjen. De har i koronatiden ikke ligget på latsiden angående øvelser, men nå gleder de seg til å presentere konserten «Pop & Rock i 50 år» i Namdalseid samfunnshus førstkommende lørdag klokka 17.00.

– Musikklaget har klart å holde «hjulene» i gang gjennom pandemiperioden ved å ha øvelser via nettet, ZOOM-øvelser, så det ikke skulle stoppe helt opp. Det var jo litt utfordrende, men kaffepausen var jo viktig der også. Etter en tid med nettøvelser måtte vi bare treffes skikkelig så da hadde vi en øvelse ute ved samfunnshuset like før påske. Det var jo artig å spille sammen live igjen, selv om det var litt kaldt, sier leder Brit Randi Sæther Pedersen.

Nå er Namdalseid musikklag klare for konsert og inviterer publikum til «Pop & Rock i 50 år» noe alle musikerne gleder seg til.

– Vi ser fram til denne konserten. Musikklaget har ikke spilt for publikum i samfunnshuset siden 8.februar 2020. Da var det en stor ABBA-konsert sammen med Namdalseid songlag. Endelig er vi nå skikkelig i gang igjen, dette blir bra, sier leder Brit Randi.

Namdalseid musikklag er ikke alene på scenen nå førstkommende lørdag for med seg har de flinke elever fra 4. klasse som har vært med på Namsos kulturskole sitt opplegg «Korps i skolen». Elever fra Kulturskolen deltar og to juniorer er med i korpset sammen med gjestespillere fra Rørvik Musikkforening. Nabokorpset Bangsund Hornmusikklag er etter sigende også i storform og stiller «mannsterke» på konserten.

– Det blir morsomt å treffes igjen. Vi er alle sultne på å spille for publikum så vi håper at du tar turen, leser man på musikklaget sin FB-side.

For ikke å glemme det: Konserten er gratis!!

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse