Torsdag var det skolestart, ni førsteklassinger var spente

Rektor Arne Bratberg ønsket skolestarterne velkommen til Namdalseid skole. Fra venstre Håkon, Martin, Sverre, Sander, Emil, Tuva, Nora, Anna og Ludvik. Bak er lærling Fatema og lærer Hilde.

NAMDALSEID&STATLAND

Torsdag var det skolestart for elevene ved Namdalseid og Statland skole. Ved Namdalseid skole var det ni spente elever som startet i 1.klasse. Rektor Arne Bratberg ønsket elevene velkommen til skolestart før de fikk hilse på sin lærer Hilde Mølnå. Etter fotografering gikk elevene og foreldrene inn på den røde løper og da var første skoleår i gang.

Ved Statland skole var det ingen skolestartere og da blir skolen uten 1. klasse dette skoleåret.

– Til neste år er det tre barn som starter i 1.klassen. Her på skolen er det i år 18 elever fordelt på 2. – 10. klasse. Heldigvis er det flere unge par som har etablert seg på Statland og det blir etter hvert flere barn i barnehage og skole. Skolen i bygda er viktig for at nystifta familier bosetter seg og blir her, sier rektor Solgunn Ramslie Ekker.

Kjekt å holde handa til foreldrene i starten på dagen.

 

Nora gledet seg til skolestart, her sammen med foreldrene Inger Johanne Røthe og Jarle Svendsen.

 

Kjekt å få gå inn på den røde løperen!

 

18 elever på Statland skole dette skoleåret og 6 barn i Stjerten barnehage, (en som lå inne og sov). Lærere er fra venstre Jonas Finanger og rektor Solgunn Ramslie Ekker. Lærere fra høyre Janne Myren, Tove Strøm Ottesen og Tone Bendiksen.
Foran fra Stjerten barnehage styrer Aagot Hatland, Agnese Bertasjus og Susann Havn.

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse