Deler ut penger for å styrke treningsmiljøet

Torbjørn Skei og Tore Bjørseth Berdal inviterer trønderske breddelag til å søke om pengestøtte

Pressemelding fra Coop-RBK fondet

Hvert år deles det ut penger fra Coop-RBK fondet til regional talentutvikling. I år er midlene øremerket til arbeid for å skape et godt treningsmiljø i barne- og ungdomsfotballen.

Da Coop Midt-Norge og RBK inngikk sin samarbeidsavtale i 2015, etablerte man samtidig et fond for regional talentutvikling. For hvert eneste RBK-brød som selges i Coop sine butikker, gis det 1 krone til fondet.

I år kan trønderske klubber søke om støtte til tiltak som kan bidra til et godt treningsmiljø.

– Etter to år med covid ser vi hvor viktig det er å ha et godt treningsmiljø. Fotballen er en viktig sosial arena, og mange barn kjente på et stort savn når man under pandemien ikke kunne møtes til trening og kamp. Vi håper at vi med årets utdeling kan bidra til gode tiltak som styrker treningsmiljøet, som for eksempel veiledning av trenere, aktivitetstilpasning til forskjellige nivåer blant spillere, eller aktiviteter som skaper samhold og treningsglede, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Tidligere år har fondet delt ut midler til blant annet integreringstiltak og styrking av jentefotballen.

-Vi i RBK er veldig opptatt av å støtte opp om det arbeidet som skjer ute i breddeklubbene. Samfunnsansvaret står sterkt i klubben, der har vi og Coop samme verdisyn. Vi skal gi noe tilbake til storsamfunnet. Vi er opptatt av å engasjere oss lokalt. Vi håper på mange søknader fra lokale breddeklubber, og de kan finne mer informasjon på hjemmesiden til både RBK og Coop Midt-Norge, sier Tore Bjørseth Berdal, daglig leder i Rosenborg Ballklubb.

Søknadsfristen er 31. desember, mens selve utdelingen skjer på Lerkendal i en av de første seriekampene til våren.

– Vi håper å høre fra alle som mener de har kandidater som har utmerket seg gjennom godt arbeid innenfor disse kriteriene, med begrunnelse om hvorfor Coop-RBK fondet skal støtte nettopp denne søknaden, sier Torbjørn Skei.

 

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse