Er fra Rørvik, bor i Trondheim – nå skal jeg gå heim til mor

Fra Trondheim - nå skal jeg gå heim til mor på Rørvik, sier fotturist Anne-Grethe Rød-Svee og krysser FV17 ved Namdalseid sentrum

Er fra Rørvik, bor i Trondheim – nå skal jeg gå heim til mor

NAMDALSEID

Det er tid for turister langs vegene både kjørende, syklende og noen bruker «apostelens hester». Møtte ei trivelig dame på tur langs FV17 i retning nordover.

– Tirsdag ettermiddag startet jeg fra Trondheim, men det ble bare en kort etappe på cirka ei mil første dagen. Nå skal jeg gå til Namsos og etter ei hotellnatt og en skikkelig 17. maifrokost blir det å feire nasjonaldagen der, ler fotturist Anne-Grethe Rød-Svee.

Ei ulykke førte til at kroppen ikke fungerte som den skulle lengre og ho ble etter hvert ufør. Men å gå, det er ikke noe problem.

– Jeg liker å gå, mest etter veg, men tar også gjerne en tur i fjellet. Det er alt etter årstid og nå er det fint å ta en tur langs vegen. Ikke noe stikkende innsekter og det er helt fin temperatur, men det er mye trafikk, sier Anne-Grethe.

Lensmannsgården
Natt til mandag tilbrakte turgåeren på Lensmannsgården hos AltiAne. Her ble det også anledning til et avslappende bad.

– Hos Ane fikk jeg et herlig varmt bad noe som løste opp trøtte muskler og stresset ned en kropp full av adrenalin. Dobbeltrom fikk jeg, ei god seng og en nydelig frokost. Her gikk praten om alt og ingenting, et herlig opphold, sier Anne-Grethe.

Etter en kort prat ved sentrumsområdet i Namdalseid tok ho sin 20 kilos sekk på ryggen og fortsatte turen.

– Jeg mener å være framme på fredag. Håper på godt vær og fine solnedganger, det er jo mye fin natur på turen til Lund, sier fotturisten med kurs mot Rørvik.

– nå er det fint å gå tur langs vegen, fin temperatur og ikke noen innsekter!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse