17. mai i strålende vær og mye folk

Mange samlet ved Namdalseid helsetun

NAMDALSEID

Etter mange dagers regn og kaldvær var man spent på hvordan 17. maiværet ville bli. Jammen slo det til med blå himmel, sol og masse folk som gledet seg til å få gå i tog igjen med hornmusikk og hurrarop.

– Vi er pynta for å feire, det er fest! Vi har et fantastisk land, vi bor i ei flott bygd med godt fellesskap som vi skal være stolt av. Nå skal vi feire dagen med flagg og fest! sa presten da han avsluttet sin preken i kirka.

Og det ble både flagg, hurrarop og festligheter hele dagen til ende. Namdalseid musikklag gledet folket med musikk ved helsetunet og i folketoget. Songlaget sang i kirka og på sykeheimen. Sang og musikk er noe alle gleder seg til og spesielt er det med mye gladsang og musikk på nasjonaldagen.

Den berømte fotball-vannkampen mellom foreldre og syvendeklassingene avsluttet dagens sprell. Hvem som gikk seirende ut av kampen vites ikke, men det gikk med mye vatn, både i bøtter og spann!

Frokost i Namdalseid kirke, kirkeverter her er Grete Helbostad og Solfrid Skevik, Trine Risan og flere satte pris på frokosten i kirka.

 

Namdalseid musikklag ved helsetunet.

 

1.klassinger klare for tog.

Fint å sitte ute og høre på musikk og hurrarop!

Namdalseid songlag synger på sykeheimen!

 

VANN/FOTBALLKAMP:

Det var sikkert noen som VANN KAMPEN!

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse