Innspurt på Stautrevyen «Sceneskrekk»

Årets debutant Brage Skjengen-Hågensen blir løftet av fra venstre: Jonas Finanger, Tone Bendiksen, Inge Finnanger, Ida Christine Myren, Morten Hågensen, Mona Hågensen og Ingveig Devik. (Foto: Staut)

STATAND

Staut teaterlag er nå i innspurten foran årets revy «Sceneskrekk». Revyen blir vist i Musikkhallen på Statland tre ganger i palmehelga.

– Vi har jobba med revyen siden jul og nå har vi siste innspurt med en del terping, pugging, nynning og fliring før premieren 22.mars! Forrige helg var det musikkøvelser og vi har fått på plass det meste. Det bli bra til slutt, sier Ida Christine Myren.

Sceneskrekk, det har vel ikke dere?

– Nei, vi har vel ikke det, men det er vel mer som naturlig og sunn sceneskrekk. Vi gleder oss veldig til spille revy for publikum igjen. Så har vi med en debutant i år, Brage Skjengen- Hågensen, 12, blir spennende, smiler Ida Christine.

Musikkhallen

Etter jubileumsrevyen i fjor høst har Staut-gjengen skrevet nytt stoff med sanger og sketsjer.

– Her blir det litt av hvert av lokalt stoff og historier for de som ikke kjenner lokale forhold så godt. Tulle litt med de i bygdin og ellers i landet.  Noen politikere, både lokale og nasjonale, blir nevnt, sier Ida.

Nytt i år er at alle tre forestillingene blir holdt i Musikkhallen, lørdag blir det ettermiddagsforestilling og en på kvelden.

– Vi har tidligere flyttet instrumenter, kulisser og alt utstyr i bussen og holdt revyen både på Utvorda og Lauvsnes. Nå kan vi bruke energien på scenen i stedet for all riggingen. Håper at publikum fra Utvorda og Lauvsnes tar turen til Musikkhallen på Statland og lader opp lattermusklene til påske, sier Ida Christine Myren.

– Billettan flyg av gårde! Vi i Staut teaterlag er stolte av å presentere årets revy: «Sceneskrekk». Billetter kan kjøpes på kultar.no

Jonas Finanger har kontroll på kostymer og annet utstyr. (Foto: Staut).

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse