Grete fikk Ildsjelpris for eldre 2020

En velfortjent Ildsjelpris til Grete Petersen Helbostad, leder i Namsos eldreråd Jørund Sandnes delte ut prisen

NAMDALSEID/NAMSOS

Tirsdag kveld var det utdeling av Namsos kommunes Ildsjelpris for eldre 2020. Det var leder i Namsos Eldreråd Jørund Sandnes som sto for den høytidelige overrekkelsen.

Rosende omtale
– Da Namsos eldreråd skulle etablere en Ildsjelpris for eldre i nye Namsos kommune måtte vi ha inn forslag til kandidater fra alle kanter av kommunen. På et møte i eldrerådet skulle det fremmes forslag til kandidater og da ble Grete Petersen Helbostad fra Namdalseid foreslått av delegaten Jostein Tørring. Grete ble da blant flere kandidater valgt til å få «Namsos kommunes ildsjelpris for eldre, prisen gis for ekstra innsats i nærmiljøet». Prisen er et diplom og 10.000 kroner som skal brukes til glede og nytte for eldre i Namdalseid. Grete får rosende omtale fra alle og hun jobber mye som frivillig, i tillegg til jobb, på Dagsenteret, sier Jørund Sandnes og overrekker diplom.

Overraskende og kjempeglad
– Denne setter jeg umåtelig stor pris på, overraskende og kjempeglad over å få Ildsjelprisen. Her på Dagsenteret har vi hyggekvelder sammen med Namdalseid Pensjonistforening der hele bygda er velkommen til å delta. Det er kjempeviktig å ha kontakt med bygdafolket, trenger ikke å være kjedelig å bo på institusjon. Vi har kunnskapstevlinger, strikkekaffe, lutfiskdager og idrettsdager. Her på Dagsenteret jobbes det hele året mot julemesse, ikke i år, som er et viktig arrangement for oss. Jeg har sluttet å telle timer, her får jeg så mye tilbake og stortrives. Må nevne at vi også arrangerer turer til Åre og andre steder, disse er også åpne for alle i bygda. Jeg må bare si; Tusen takk for prisen! Dette var kjempeartig, sier en strålende glad Grete Helbostad.

Det hører med at det denne kvelden var strikkekaffe med 18 strikkeglade damer til stede. Og alle var de enige: – Dette var så veldig fortjent, og de ga Grete en ekstra applaus.

For noen dager siden streiket mikroovnen på kjøkkenet, det viste sanitetsforeningen råd for og de ga 2.000 kroner til kjøp av ny mikrobølgeovn!

Prisvinner Grete sammen med fra venstre medlem i Namsos eldreråd Agnar Moe, leder i Namdalseid Pensjonistforening Jostein Tørring og Jørund Sandnes.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse