Ute på tur med veteranbiler

Fra venstre en Alfa Romeo GTV 1750 1969 modell, Thomas Riise og Marit Eklo fra Verdal, Alfa Romeo AK Spider 1995 modell, Stein Erik Hanssen fra Namdalseid, Toyota Celica Supra 1985 modell, May-Lise Oppebøen og Ola Waagen fra Steinkjer, VW Golf Cab 1983 modell, Steinar Nilsen fra Steinkjer og BMW 325 IX 1987 modell, Ann Karin Amdal og Jorleif Lian fra Overhalla

STATLAND

Torsdag ettermiddag var en gruppe veteranbilentusiaster ute på tur med sine flotte biler. Det er alltid imponerende å se biler fra et stykke tilbake i tid og å høre når det prates bil. For bilprat er en selvfølge når bilfolk møtes. Denne gruppen var ute på ettermiddagstur til Statland og Utvorda. Det var to cabrioleter, men på grunn av regn så ble det å kjøre med «taket» lukket. Etter en tur innom på Nye Fossekailln måtte biler og eiere fotograferes.

En av bilene har en lengre tur foran seg i sommer, og det er en Toyota Celica Supra 1985 modell der eierne Odd Waagen og May-Lise Oppebøen skal delta i et rally.

– Vi skal delta i Rally Classic 2021 fra Lindesnes til Lofoten. Det blir en lang tur for vi må først ned til Lindesnes for å starte, men vi gleder oss til dette, sier de.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse