Rikholdig utvalg på årets loppemarked på Solhaug

Annonse
LOPPER: Det mangler ikke på givergleden til loppemarkedet, f.v. Linnea og Sol Hege Elden Urtegård, Kari Anne Elden, Laila B. Jørgensen, Gudny Sverkmo, May Kristin Brørs, Svein og Brit Lie.

 

Loppemarked Solhaug grendehus 2. september klokken 11.00.

Namdalseid Bygdekvinnelag er igjen bitt av «loppemarkedbasillen», og i lang tid har de samlet saker og ting til årets loppis, lørdag 2.september på Solhaug grendehus.

– Det er tredje gangen vi holder loppemarked så vi kan vel si at det har blitt en tradisjon. Loppemarkedet gir oss god inntekt og pengene går tilbake til diverse arrangementer innen kommunen. Kan nevne skolen, idretten og på helsetunet med diverse underholdning. Det har også denne gang kommet inn mye lopper som bøker, diverse fra tupperware, lamper, klær, glass og ikke minst en god del vinylplater. Kanskje noe for samlere, sier Gudny Sverkmo.

Bygdekvinnelaget har jobbet knallhardt for å få på plass store og små lopper. Alt lagrer de på Solhaug, og de retter en stor takk til grendehuset for lagringsplass og bruk av huset. Betaling er mulig både med kort og kontanter.
– Markedet starter klokken 11.00. og utpå ettermiddagen blir det posesalg. Kom innom en tur da vel, vi har kaffe og kaker også, frister arrangøren.

 

 

LOPPEMARKED: Bildet fra loppemarkedet 2015, like bra i år også!

Støtt Lokalavisa #fjordtilfjord

Klikk her for å tegne frivillig abonnement og støtte Lokalavisa #fjordtilfjord.

Du kan også støtte oss ved å overføre til konto eller med å bruke Vipps.
Konto: 1506.05.48029 Vipps: 514950

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

Annonse
.
.

Annonse