Rikholdig utvalg på årets loppemarked på Solhaug

LOPPER: Det mangler ikke på givergleden til loppemarkedet, f.v. Linnea og Sol Hege Elden Urtegård, Kari Anne Elden, Laila B. Jørgensen, Gudny Sverkmo, May Kristin Brørs, Svein og Brit Lie.

 

Loppemarked Solhaug grendehus 2. september klokken 11.00.

Namdalseid Bygdekvinnelag er igjen bitt av «loppemarkedbasillen», og i lang tid har de samlet saker og ting til årets loppis, lørdag 2.september på Solhaug grendehus.

– Det er tredje gangen vi holder loppemarked så vi kan vel si at det har blitt en tradisjon. Loppemarkedet gir oss god inntekt og pengene går tilbake til diverse arrangementer innen kommunen. Kan nevne skolen, idretten og på helsetunet med diverse underholdning. Det har også denne gang kommet inn mye lopper som bøker, diverse fra tupperware, lamper, klær, glass og ikke minst en god del vinylplater. Kanskje noe for samlere, sier Gudny Sverkmo.

Bygdekvinnelaget har jobbet knallhardt for å få på plass store og små lopper. Alt lagrer de på Solhaug, og de retter en stor takk til grendehuset for lagringsplass og bruk av huset. Betaling er mulig både med kort og kontanter.
– Markedet starter klokken 11.00. og utpå ettermiddagen blir det posesalg. Kom innom en tur da vel, vi har kaffe og kaker også, frister arrangøren.

 

 

LOPPEMARKED: Bildet fra loppemarkedet 2015, like bra i år også!

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Har du ikke tegnet frivillig abonnement på Lokalavisa #fjordtilfjord enda?

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

FLERE NYHETER

Annonse
.
.