Skotthyllsesongen avsluttet med klubbmesterskap på tirsdag

Klubbmesterskap i skotthyll, Jostein Sæther og Heidi Furre ble klubbmestere 2024

NAMDALSEID

Etter en fin sommer/høstsesong med skotthyllkasting i Kariskogen ble sesongen avsluttet med klubbmesterskap tirsdag kveld. Klubbmestere ble kåret både i dame- og herreklassen denne flotte høstkvelden.

Kåre Heggdal nådde ikke opp, men han hadde gode treff.

 

Skotthyll i Kariskogen er en populær tirsdagsaktivitet med rundt 20 deltakere på hver av sammenkomstene gjennom sesongen. Det er LHL-Namdalseid som arrangerer skotthyllsamlingene og det er trivelige trefninger med tre runder skotthyll og avslutter med kaffe og lefse. I Kariskogen har LHL ei flott grillhytte så er det litt rufsete vær så kan man gå inn og varme seg mellom slagene. I sommer har det vel bare blitt fyra opp for å koke kaffe.

På tirsdagens skotthyllkasting var det litt alvorsamt for da skulle man kåre klubbmestere; – hvem er best i dameklassen og i herreklassen. Det er noen ganger at det ikke helt klaffer med å få ned noen av de de tre munkene på banen, og da vil det være litt skøyeraktige kommentarer fra sidelinja. Dersom man er heldig og får inn et par gode treff, ja da blir det hyllet med applaus og hurrarop. Selv om poengene uteblir så er det artige og trivelige samlinger i Kariskogen hver tirsdag, starter opp igjen til våren og det er plass for flere. Bare å følge med LHL-Namdalseid på FB!

Harald Røthe måtte se seg slått på målstreken, selv med et par gode runder!

 

Klubbmestere skulle kåres og etter de tre innledende rundene var det tre damer og tre herrer som måtte kjempe om tittelen klubbmester i skotthyll 2024. Blant damene var det Bodil Furre, May Berg og Heidi Furre som måtte kjempe og det var Heidi som gikk av med seieren med 30 poeng. I herreklassen var det Harald Røthe, Sigmund Lie og Jostein Sæther som måtte ta ekstra runder. Det ble Jostein Sæther som tok et napp i herrepokalen med 60 poeng.

Pokaler ble utdelt og som premie hadde Steinar Derås laget flotte trehjerter med telysestake.
Etter mesterskapet var det grilling og det ble en superfin kveld i Kariskogen.

– Men berre vent til neste sesong, da skal æ slå te æ å!

 

Klubbmester Heidi Furre ble kanskje inspirert av pokalen i enden av banen.

 

Ingen hamlet opp mot klubbmester Jostein Sæther.

 

May Berg har to napp i pokalen, men det tredje forsøket glapp!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

Annonse



Annonse