Barneidrettsleir med TINE Fotballskole; høydepunktet før sommerferien

- Dere er de første barneidrettsdeltakerne, ledere og trenere som er her ved det nye klubbhuset til Namdalseid idrettslag.

NAMDALSEID

Et stort høydepunkt før sommerferien starter; Barneidrettsleir med TINE Fotballskole på idrettsanlegget ved Namdalseid skole. 150 deltakere, mange frivillige instruktører, mange aktiviteter og bare blide barn og ledere hele helga, selv om det regnet på åpningsdagen fredag. Lørdagen var det et strålende flott sommervær.

– Dere er de første barneidrettsdeltakerne som er her ved det nye klubbhuset til Namdalseid idrettslag. Kan vel si at det er «litt» historisk da. Denne helga er det samlet 150 barn fra førskolealder til 7. klasse. Her er det mange nye navn og det vil dannes nye vennskap. Takk til alle dere instruktører som stiller opp til dugnad i helga, åpnet Camilla Fellmann Kristiansen.

Til idrettsleiren var det invitert elever fra skolene i Malm, Flatanger, Osen, Statland og Namdalseid. Interessen er stor, og det er mange aktiviteter å velge mellom. Fotball, volleyball, turn, innebandy, kajakk og ball-leik for de minste. Det meste av aktivitetene foregikk på det flotte idrettsanlegget ved skolen, men kajakkgjengen hadde tilhold ved Straumen/Finnvollvatnet.

– For å kunne inkludere flest mulig elever kaller vi arrangementet Barneidrettsleir med TINE fotballskole. Det er ikke alle som bare like fotball. Ungdommer og foreldre stiller villig opp som trenere og ledere, rundt 40 i tallet. Det er viktig at barna blir kjent med barn fra nabogrendene og de blir fort lagkamerater. Her får de trening i å bli flinkere, men det skal også være trivelig og sosialt, sier Camilla.

Imponerende

For å gjøre Barneidrettsleir med TINE Fotballskole interessant for alle gjør idrettslaget et imponerende forarbeid. Instruktører skal spørres, vakter må til og mange hjelpemannskaper under hele helga. Alle stiller gladelig opp år etter år.

– Vi er så takknemlig for at foreldre stiller opp som vakter, med matlaging og mye annet. Vi retter en stor takk til mange gode sponsorer for god støtte til arrangementet. Denne støtten gjør at vi kan holde en lav egenandel som igjen gir flere barn muligheten til å delta. Alle midler kommer Namdalseid idrettslag til gode. Det store var jo at dugnadsgjengen med klubbhuset fikk dette nesten ferdig til denne helga, så ferdig at vi kunne benytte deler av det. Takk også til alle barna som deltok på alle aktivitetene, sier Camilla Fellmann Kristiansen.

Det hører med at det var pizza og diskotek fredag kveld for de minste og de eldste fikk lov å spille FIFA-spill.

Helga ble avsluttet søndag med ei stor fotballturnering og utdeling av diplomer!

Sekretariatet, fra venstre Heidi Bergene, Camilla Fellmann Kristiansen og Christina Steven-Damås.

 

Volleyball med John Martin Buvarp som trener.

Stor spilleglede viste 6 åringen Peder Elden.

 

Vanja og Tina hadde kontroll på 6 og 7 åringene i fotball.

 

Stor aktivitet på hele banen.

Ivrige med ballen, t.v. Johannes fra Malm og Iver fra Flatanger.

 

– Fotball er kult, synes Tobias!

 

Full fart i turngruppa.

 

Alde med trampolinehopp.

 

Frida lærte fort, sammen med instruktør Alma.

 

Innebandy, her var det høyt tempo.

 

Innebandylaget, fra venstre Torje, Sivert, Volodymyr, Ane Sofie, Eirin, Paulus og Even. Trenere Sissel, Sverre Anton og Erlend.

 

Mat skal dem ha; De laget mat på lørdag, fra venstre Kristina, Kristin, Andreas, Inger Johanne, Kirsti, Elin, Maren og Grete Oddrun.

 

Padling på Finnvollvatnet /Straumen.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse