9. mai 202112:00

Namdalseid frivilligsentral inviterer til lavterskeltur til Sjøåsberget 9. mai kl 12.00.

Parkering og oppmøte ved trafostasjonen ved avkjørselen til Brattlia kl 12.00. Vi går sammen fra trafostasjonen, og vi går traséen som er gammelvegen til gården og deretter blir det sti videre opp til berget.

Lavterskelturen er for alle som har lyst på en trimtur og ingen vil bli fragått. Vi oppmuntrer spesielt de som ønsker å være mer aktiv, men som synes det er litt tungt å komme seg ut. Selv om dette ikke er en spesielt lang tur vil vi likevel gjøre oppmerksom på at det ikke er en tur for de som har vanskelig for å gå da det er ulendt terreng.

Ta med egen mat, kopp og sitteunderlag. Det blir mulighet til å grille ...

More
21. mai 202116:00

LHL-Namdalseid holder årsmøte i kafeteriaen Namdalseid Samfunnshus fredag 21.mai klokka 16.00.
Møtet blir i kafeterian samfunnshuset.
Velkommen!!
Styret

More
LHL-Namdalseid holder årsmøte i kafeteriaen Namdalseid Samfunnshus fredag 21.mai klokka 16.00.
Møtet blir i kafeterian samfunnshuset.
Velkommen!!
Styret
3. juni 202118:00
https://namdalseid.frivilligsentral.no/hendelse?lavterskeltur-til-magnushuken&Id=652230

Når Namdalseid frivilligsentral inviterer til lavterskeltur til Magnushuken så er det en tur for alle. Her går det an å kjøre helt frem for de som ønsker å bare ta del i det sosiale. De som vil kombinere det med en trimtur kan møte opp utenfor hovedinngangen til kommunehuset kl 18.00, og så går vi sammen på KULturstien forbi Staven og opp til gapahuken.

Vi vil sette ut noen bålpanner på fine turmål, og Magnushuken er en flittig brukt turmål i Namdalseid. Selv om det er et ildsted her fra før så har vi fått forslag om at dette er et sted som kan oppgraderes med en bålpanne i tillegg. På denne turen skal vi derfor innvie den nye bålpanna!

...

More

 

Legg inn ditt arrangement her (gratis)

Startdato
Sluttdato
Starttidspunkt
Sluttidspunkt
Frekvens
Last opp bilde