Leah tatt ut til stor håndballsamling i sommer

Leah Toldnes Kaldahl er tatt ut til regional storsamling i håndball for 2009 kullet

Leah tatt ut til stor håndballsamling i sommer

NAMDALSEID

Leah Toldnes Kaldahl i Namdalseid IL er tatt ut til regional storsamling i håndball for 2009 kullet. Samlinga avholdes i Orkanger 20.-23.juni.

Dette er en del av spillerutviklingsarbeidet i håndballforbundet og nå er 100 jentespillere (født 2009) i region nord tatt ut til denne samlinga. Denne samlinga er en mulighet til å komme videre i håndball.

Region nord er en stor region fra Trondheim og Sunnmøre i sør og helt opp til og med Finnmark. Uttaket er basert på spillerutviklingssamlinger avholdt på forskjellige steder i regionen gjennom sesongen 2023/24.

Leah ble tatt ut gjennom tre spillerutviklings-samlinger sist sesong som ble avviklet på ukedager/kvelder i nærområdet. Det å spille håndball har alltid vært Leah sin første prioritet, selv om både fotball og dans er på planen, og denne samlingen kan føre til å komme med i regionlaget.

– Du har spilt håndball i mange år?

– Ja siden 7-års alderen og nå er jeg 15. Jeg håper det fortsatt blir mulig å få til et jentelag 16 her i Namdalseid til høsten igjen. Jeg gleder meg stort til håndballsamlingen i Orkanger for der blir det tre dager med mye håndball, foredrag og mye om utvikling av spillere. Det å bli tatt ut til denne samlingen viser at det finnes muligheter selv på mindre plasser, smiler hun.

– Hvor går vegen videre med håndball? 

– Håndball er førstevalget for videregående. Jeg håper jo å komme videre til regionlaget, men det er ikke noe nederlag om jeg ikke kommer med der for det finnes alltid muligheter lokalt. Jeg håper som sagt på J16-lag her på Eide. Håndballen står sterkt så et lag blir det uansett, sier Leah Toldnes Kaldahl.

Leah spilte sist sesong på Namdalseid ILs J15 lag som består av spillere født i 2007, 2008 og 2009.

Leah sikter framover, mot håndballmålet.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse