Namdalseid skole – Sammen for små helter – været stoppet ikke skoleløpet

Lina og Miriam syntes det var kjekt å støtte Barnekreftsaken, - det ble sju runder!

NAMDALSEID

Årets TV-aksjon går til Barnekreftforeningen, som skal etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan barn med alvorlig sykdom og familien deres bo sammen mens barnet er under behandling.

Namdalseid skole ved valgfaggruppa «Innsats for andre» tok tak og fikk ordnet en Spleis for å støtte årets TV-aksjonen.

– Vi planla et skoleløp der alle elevene, lærere og flere kunne stille opp. Alle ordnet med egne sponsorer som etter løpet skulle betale en gitt sum per runde som ble løpt av den man sponset. Vi hadde som mål å samle inn 20.000 kroner, forteller valgfagelevene.

En bløt og kald start på tirsdagens skoleløp ved Namdalseid skole

Tirsdag var den store løpedagen og etter været å dømme kunne man tro at motivasjonen for en utetime ikke var stor. Men tross i regn, sludd og kald vind møtte alle på skolen opp og tok plass under taket på tribunen. Valgfaggruppa ønsket velkommen, og så sannelig, hele gjengen gikk ned til start. Det var tydelig at her skulle det satses for å nå målet på Spleisen, været spilte ingen rolle. Når løpet først var i gang var det ingen som merket høstværet!

Felles start og det gikk ikke mange minuttene før de første hadde gjort en runde på løpebanen, de eldste hadde en lengre løype. En runde ble til fem, seks og ti og tolv så her var det mange sponsorer som måtte gå inn på Spleisen til elevene.

Lina og Miriam syntes det var kjekt å støtte Barnekreftsaken.

– Vi har løpt 7 runder og familien er våre sponsorer. Skoleløp er kjekt selv om det er både bløtt og kaldt så blir det god pengestøtte til Barnekreftsaken, sier de to blide jentene.

Tobias endte med 10 runder, – hadde planlagt 8, men hadde mer krefter igjen!

Tobias overrasket seg selv.

– Jeg hadde som mål å løpe 8 runder, men etter hvert kjente jeg at jeg ville klare 10. Hadde krefter igjen, smilte han.

Det var både heiagjeng og deltakere utenfra så det var et vellykket Skoleløp for en stor sak. Etter løpet var det pop-upkafè i kantina med gode kaker til kaffen.

Er dere i valgfaggruppa fornøyd med dagen?

– Bortsett fra været er vi kjempefornøyd. Alle elevene fra 1. – 10. klasse og lærerne stilte opp. Når det gjelder Spleisen så overgikk vi jo målet så helt enormt. Da vi kom inn etter løpet sto det cirka 40.000 kroner og det øka etter hvert utover dagen. 62.000 fikk vi vite som plutselig ble til 65.000, helt overveldende, smiler fornøyde elever i valgfaggruppa «Innsats for andre».
Om valgfaggruppa har nye prosjekt på gang så var de litt usikker på hva. Men at de kommer med et nytt prosjekt er vel sikkert, det ligger jo i gruppas navn «Innsats for andre»!

Når denne saken lages, er summen på Namdalseid skole sin Spleis på hele 86.535 kroner!! Det er mulig å gå inn på spleisen og støtte enda i 45 dager.
Godt jobba til dere alle!

Rektor Arne Bratberg stilte opp sammen med alle andre!

 

Paulus fikk en ny strek på arket sitt.

 

Lærer Ellen Maria Killingberg brydde seg ikke om at det var dårlig vær.

 

T.v. Christina og Jana syntes det var kjekt å støtte en god sak.

 

T.v Nora og Tuva måtte bremse opp for fotografen!

 

Tuva, Johanne og Ane måtte ut i den lengste løypa i 45 minutter!

 

STEMNINGSBILDER:

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

Annonse



Annonse