En skummel nissehistorie

En skummel nissehistorie som endte godt, alle ble venner og tok «The Støveldance»

NAMDALSEID SKOLE

Nå er vi tidlig i januar så en liten nissehistorie skader vel ikke. På Namdalseid skole hadde elever fra U-trinnet framvisning av «En skummel nissehistorie» for alle elevene på skolen.

– 11 elever fra U-trinnet har valgt «Produksjon for scene» som valgfag der et av kompetansemålene er: – Planlegge og delta i en scenisk produksjon for publikum.
Elevene jobbet mot en forestilling til jul og denne ble vist i to forestillinger slik at alle elevene fikk se dette. Nissehistorien ble godt mottatt, sier lærer Ann Jorid Resell.

En skummel nissehistorie er et Musikkspill laget av Per Egil Knudsen.
Nissene jobber hardt for å lage og pakke ferdig gaver til jul. De er glade, synger og jobber på, men når de skal hvile bestemmer noen røvere seg for å sprenge nisseberget med dynamitt. Røverne meisler og banker og forbereder seg på å ødelegge nisseberget, men nissene hadde byttet ut røvernes dynamittgubber med sukkertøystenger. Til slutt klarere nissene å fange røverne. Etterpå blir alle venner og de synger og danser, ja «The Støveldance» var en fin avslutning. Artig stykke med sang, dans og spennende lyssetting. Godt jobba!

Røverne hadde skumle planer.

 

«Den gamle Nissen satt…»

 

Nissene strevde hardt for å få ferdig gavene.

 

Røverne trodde de hadde gjort et kupp!

 

Det lønner seg aldri å være røver.

 

Nisser og røvere ble venner og sang: «Så går vi rundt en enebærbusk».

 

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER