Valgfagsgruppa «Innsats for andre» har opprettet en spleis for årets TV-aksjon

Valgfaggruppa «Innsats for andre», bakerst Vilde og Sander, fremst fra venstre Amalie, Malin og Line. De er flere elever, men noen var opptatt med annet denne fredagen.

NAMDALSEID

Namdalseid skole støtter NRK TV-aksjonen Barnekreftforeningen 2024 «Sammen for små helter».

Årets TV-aksjon går til Barnekreftforeningen som skal etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan barn med alvorlig sykdom og familien deres bo sammen mens barnet er under behandling.

Dette fenget valgfaggruppa ved Namdalseid skole, «Innsats for andre», og de har opprettet en spleis for årets TV-aksjon.

– Alle TV-aksjoner berører oss, men årets aksjon hvor pengene går til Barnekreftforeningen berører alle våre hjerter på Namdalseid skole ekstra nært og det berører oss alle veldig. Tirsdag 15. oktober klokka 11.30. skal vi ha «Skoleløp» for elever og alle ansatte på skolen, kanskje inviterer vi flere også, sier elevene i Valgfaggruppa.

Målet med løpet er å vise samhold og ha det gøy, men elevene vil også få mulighet til å skaffe seg sponsorer/støttespillere til støtte for egen innsats under løpet. Det vil si at de betaler en selvvalgt sum per runde eleven løper.

Skolen ønsker å gi elevene mulighet til å hjelpe andre og de håper at dette motiverer elevene både før, under og etter skoleløpet.

– Vi lager tre løyper med forskjellige lengder og om man ikke kan løpe så er det greit å gå runder i løypa. En løype for S-trinnet, M-trinnet og U-trinnet og alle med start på løpebanen. Etter løpet blir det popup-kaffe for eventuelle voksne deltakere som kommer utenfra. Det være seg foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og naboer. Spleisen står åpen til desember, sier elevene i Valgfaggruppa.

Man kan betale inn på denne nettsiden: spleis.no/385943 eller skanne QR-koden med bruk av kamera, ikke vipps.

 

For mer informasjon om TV-aksjonen «Sammen for små helter»:

https://www.tvaksjonen.no/…/skole-barnehage-og…/skole/

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

Annonse



Annonse