Foreldrene stilte lag i årets siste fotballkamp for G11

Siste fotballkamp for G11 mot foreldrene, gutter f.v. Patric Åsegg, Morten Gystad Sundvik, Even Kolstad Skevik, Emrik Saugestad, Julian Sæther, Erlend Roel og Elias Nilsen. Foran t.v. Jonas Nilsen, Sveinung Alfsen, Sebastian Helbostad og keeperne Trygve Petersen Brattli og Kirsti Petersen. Foreldrelag f.v. Carl Andrew og Silje Sæther, Tove Brattli, Marte Skevik, Roger Brattli, Tore Sundvik, Lars Helbostad, Tor Kristian Roel, Alf Åge Alfsen og «innbytter» Håkon Petersen

NAMDALSEID

Torsdag ettermiddag skulle gutter G11 spille sin siste fotballkamp denne sesongen. Motstanderlaget klarte ikke å stille lag så kampen ble avlyst. Dette var en trist beskjed for de ivrige guttene på Eide, for avslutning og pølsefest var de lovet etter siste kampen.
Da tok foreldrene tak;

– Da beskjeden om at avslutningskampen mot Ogndal måtte avlyses, måtte noe gjøres. Guttene var jo lovet både pølser og brus etter siste kampen. Vi trommet da sammen et foreldrelag, for kamp skulle guttene få, men da på søndag. Dette blir en fin avslutning for alle på begge lag, sier Kirsti Petersen.

Og kamp ble det til hundre i stil for både G11 og foreldrene. De kjempet hardt både med ballen og kondisen, og da dommer Geir Sæther blåste av kampen sto det 5-4 til guttene med de gule spilletrøyene.
– De tok oss litt på kondisen, hørte man blant de voksne. Men de skal ha for at de stilte lag, skikkelig fin og artig underholdning ble det både for publikum og de på banen.

– Det var en artig kamp, de var kanskje litt «rå» så jeg var litt forsiktig med å springe rett på de voksne, sa Moten Gystad Sundvik etter kampen.

– Det er mange gode talenter blant guttene, blir spennende å se hva de gjør om noen år. Håper flere får lyst til å fortsette med fotball, mye god spilleforståelse, sa trener for herrelaget Geir Ingvaldsen.

Det var hard kamp begge veger.

 

Elias med et flott skudd, gikk like utenfor målet.

 

Det var like før denne ballen gikk i mål.

 

Emrik var for rask for Tore.

 

Hard kamp på sidelinja.

 

Full fart så gummikulene suser, Morten vant denne duellen.

 

Stang…………….

 

…. ut, Even kunne ikke annet enn å se ballen komme i retur.

 

At det ble selvmål ved et uhell, så er de like blide både mor Silje og sønn Julian.

 

Emrik i farta med et godt skudd.

 

Keeper Kirsti bokset ballen ut etter en fin corner.

 

Julian fastsatte sluttresultatet til 5-4.

 

Det var nærme utligning.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse