Musikere og sangere med stemningsfull konsert i kirka

«Halleluja» var avslutningsnummeret på en flott kirkekonsert på Statland, fra venstre Håkon Haga Kaldahl, Jonas Finanger, Lisbeth Finanger, Ingveig Gevik, Wenche Dahle, Cecilie Sørmeland, Martin Oksdøl og Jens Sørmeland

STATLAND

Lørdag ettermiddag/kveld inviterte Statland menighetsråd til konsert i Statland kirke. Flinke aktører imponerte og gitarspill, sang og kirkeorgel ga høy gåsehudfaktor. Om ikke kirka var full av folk så var det godt oppmøte.

Her var det musikere av ypperste klasse, lokale sangere fra øverste hylle og flinke tilreisende utøvere. De fikk alle vist at det er mange unge gode sangere og musikere på Statland og omegn. Tilreisende deltakere både fra Trondheim og Flatanger.

Konserten startet med en flott åpning med sangen «Everytime we touch» med Cesilie Sørmeland og band.

– I kirkelig sammenheng er vi jo alle søsken. I krig er det snakk om våpenbrødre, da er soldatene brødre. «Vi har bare en verden selv om vi lever i forskjellige verdensdeler. Vi må ta vare på den», åpnet Allan Oksdøl.

Cesilie sang «Brothers in Arms» og Jens Sørmeland framførte en nydelig gitarsolo; «Håpets Hymne».

Roy Endre Sørmeland framførte blant annet «Amazing Grace», Wenche Dahle hadde en flott framføring av jazzmelodien «Temptation», (fristelser). Hun hadde også med sin egen melodi «Stille storm» med Ingveig Gevik som korist. «Voksesmerter» av Trygve Skaug sang Ingveig Gevik med Jonas Finanger på gitar. Jonas på gitar og Håkon Haga Kaldahl på kirkeorgel framførte «Folkefrelser til oss kom». Et skikkelig «fyrverkeri» av et arrangement.

Dette er bare noe av det som ble framført i Statland kirke, det var 13 nummer i konserten og man skulle gjerne hørt flere melodier. Skikkelig flotte framføringer både av musikerne og sangere, skulle tru dere ikke gjorde annet enn å spille og synge.

– En slik konsert må man være veldig fornøyd med. Ikke vanskelig å arrangere konsert og bestille musikk når man har slike flinke utøvere som gjerne stiller opp. Dette var helt fantastisk, takket Allan Oksdøl.

Sangere og musikere takket for seg med Leonard Cohen sin sang «Halleluja» som fellessang.

Lyd var ved Kjartan Sørmeland.

Cecilie Sørmeland og musikerne fra venstre Håkon, Jonas, Jens og Martin åpnet konserten.

 

Jens Sørmeland med en nydelig gitarsolo akkompagnert av Håkon Haga Kaldahl på piano.

 

Roy Endre Sørmeland med band.

 

Flott samspill med musikere og sangere; Håkon, Jonas, Ingveig, Wenche og Martin.

 

Flinke utøvere Jonas, Ingveig og Lisbeth.

 

Jonas Finanger «tråkka til» da han og Håkon Haga Kaldahl framførte «Folkefrelser til oss kom».

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

Annonse



Annonse