Mettes Aktivitet- og Besøkstjeneste utvider til Namdalseid!

SPONSET INNHOLD – skrevet i samarbeid med Mettes Aktivitet- og Besøkstjeneste.

Alle eldre, uføre eller andre med omsorgsbehov på Namdalseid får nå et nytt tilbud når Mettes Aktivitet og Besøkstjeneste utvider til Namdalseid!

Mette Rygh har drevet omsorgstjenester for eldre i Namsos i 2,5 år, og nå har hun lyst til å utvide virksomheten sin til å omfatte nabokommunen Namdalseid også.

Målet er å kunne hjelpe de eldre, uføre og andre med omsorgsbehov slik at de får bedre humør, livskvalitet, helse og fleksibilitet og livsnytelse.  Mette ønsker å bidra slik at alle får en litt bedre hverdag.

Hun hjelper med det meste innenfor omsorg. For eksempel kan hun bli med ut og gå en tur, bli med på handletur eller rett og slett være en å prate med. Foreløpig driver hun firmaet sitt alene, og hun har som mål å utvide virksomheten på sikt. Hun opplever at det er behov for slike tjenester også utenfor Namsos. Det kan være eldre eller uføre som selv kontakter henne, men også pårørende som bor langt unna eller ikke strekker til i hverdagen.

Mette selv er 44 år og har lang erfaring fra servicebransjen. Hun er positiv og munter, og sprer latter og gleder. Og hun er ikke redd for å ta i et tak!

Hun legger vekt på at det ikke bestandig er medisiner og fagfolk som skal til, men det å få besøk og ha noen å snakke med. Alle eldre fortjener å få en god og trygg omsorg, slik at de får en verdig, trygg og meningsfull alderdom.

Med skreddersydde løsninger kan Mette hjelpe til der det er behov. Hun legger gjerne til rette for en enklere hverdag for mennesker som trenger en hjelpende hånd, og som pårørende kanskje ikke har anledning til å hjelpe i en travel hverdag.

Er du nysgjerrig på hva Mette kan tilby deg? Gå inn på hjemmesiden hennes og les mer: www.mettesfirma.com/.

Mette Rygh
Smimoveien 36, 7822 Bangsund.
Mobil: 415 67 185
E-post: rygh.mette@gmail.com.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse