Full fart og stor stemning på handballcup, neste år blir det cup på hjemmebane

Jenter som synes handball er toppers; fra venstre Amalie Modell Sverkmo, Selma Mork Sverkmo, Emilie Strandheim Haagensen, Ylva Stakset, Linnéa Elden og Lotte Gystad, trenere t.v. Kristin Modell og Ingjerd Enoksen

BEITSTAD

Søndag var det stor handballcup i Beitstadhallen der Håndballgruppa i Namdalseid idrettslag arrangerte cup for de yngste. Her stilte 25 lag med tilsammen 174 spillere i alderen 6-9 år.

– Vi startet lørdag med rigging og klargjøring til søndagens minihandballcup. Det er en stor dugnad som gjøres av alle voksne i handballgruppa, noe som gir mye aktivitet til barna. Det er tredje året håndballgruppa vår arrangerer denne turneen i Beitstadhallen, sier leder Ingunn Skjesol.

På årets turnering stilte det lag fra Namsos, Bangsund, Sørlia, Steinkjer, Egge, Følling og Namdalseid. Namdalseid stilte med flere lag og de yngste spilte både jenter og gutter på samme lag.
Her møter foreldre og besteforeldre opp som heiagjeng, det er jo artig med tilrop når kampene går godt. Håndballspillere som er for gamle til å være med på cupen finner man blant annet i kiosken.
– Her selger vi forfriskninger som brus, kaffe, frukt i kopper og mye med. Artig å kunne hjelpe til, smiler fire blide jenter i kiosken.

Blant alle spillerne fra Namdalseid er ei jente fra Statland, ikke noe rart i det når handball er gøy.
– Det er litt langt når vi må kjøre til Beitstad på treninger, men handball er nå artig da. Gleder meg mye til hallen på Namdalseid blir ferdig til bruk. Jeg kunne ha scora, men det ble ikke slik i dag, smiler ni år gamle Emilie Strandheim Haagensen.

Leder Ingunn sier at de er mye i Beitstadhallen og de har et godt samarbeid med de.
– Vi har brukt Beitstadhallen mye, men det skal bli godt å få både treninger og kamper på nye Namdalseid skole. Neste års minihåndballcup blir på Namdalseid. Det blir herlig. Det er artig med slike arrangementer og vi må takke innebandygruppa som lånte oss vantene for deling av baner. I år er det også første gangen vi har med dommere fra våre eldre spillere, sier Ingunn Skjesol.

Det var mange flotte kamper.

 

Mixlag 8 år, fra venstre Ahmed Almohammod, Åsmund Hynne Kolstad, Stina Skatland Mork, Tuva Vannebo Skevik, Johanne Tørring og foran er Ane Buvarp. Trener Kjersti Vannebo.

 

To unge dommere som gjorde en god jobb på banen, t.v. Aurora Berg Nordtvedt og Sandra Eldnes.

 

Lang veg til trening og kamper har Emilie Strandheim Haagensen fra Statland.

 

De tok sin tørn i kiosken, artig det syntes fra venstre Malin Vanebo, Leah Kaldahl, Tina Kolstad Skevik og Solveig Bulling.
Premier til alle etter kampene. Mixlag 8 år!
Artig å være håndballspiller når det er mye publikum.

 

STEMNINGSBILDER FRA HANDBALLCUP I BEITSTADHALLEN:

 

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*