Stor håndballglede i Namdalseid

BEITSTAD

Søndag 11. februar var det stor aktivitet i Beitstadhallen da håndballgruppa i Namdalseid IL arrangerte minihåndballturnering.

Dette er første gang Namdalseid IL arrangerer minihåndballturnering. Dette er et tilbud til spillere som er på nivået før de starter med seriespill. Denne dagen var det 35 lag i aksjon med tilsammen 182 barn. Lagene kom fra Egge, Sparbu, Steinkjer, Inderøy, Følling, Sørlia og Namdalseid, og var i alderen 7-10 år. Namdalseid stilte selv med syv lag.

-Det er artig å få til en så bra cup med mye påmelding, sier Ingunn Skjesol Bulling som er leder i handballgruppa. -Det å se så mange blide barn, foreldre og besteforeldre samlet om aktiviteten, og stoltheten over å være et lag, er lønn for strevet.

Ingunn forteller at det er mye jobb å arrangere for det kreves mye dugnadsarbeid; Det er mange timers arbeid bak en slik cup. Foreldrene til håndballspillerne i Namdalseid har stilt opp til gangs for å få til dette. De fleste foreldre har bidratt på en eller annen måte. Riggingen startet lørdag kveld, og det måtte selvsagt rigges ned søndag etter kampene. Det har vært kakebakere, vaffelstekere, kioskselgere, dommere osv osv. Og i tillegg kommer foreldrene som er trenere og oppmenn til lagene.

I tillegg til foreldredugnaden var mange eldre spillere i sving med å hjelpe til med oppskjæring av frukt, vaffelsteking, poengtelling og premieutdeling.

I sekretæriatet styrte Marte Skevik og Geir Sæther dagen. Det ble skryt å få for et bra arrangement og et velfungerende tidsskjema. -Vi har fått gode tilbakemeldinger på at vi har to dommere per bane, og at dommerne veileder og forklarer underveis, sier Geir. -Det er bra for de minste å få forklaring på avblåsninger der og da, og dette har Namdalseid lagt vekt på å få til bra.

Håndballgruppa i Namdalseid IL er ganske fersk. Det er nå ca fire år siden engasjerte håndballforeldre som hadde spilt selv i sin ungdom, tok initiativ til å starte opp aktiviteten. Og på den tiden er det mange barn som har funnet frem håndballgleden og -engasjementet. Nå har Namdalseid lag som spiller godt i serie, og det er godt med rekruttering.

-Vi har spillere som kanskje ikke har funnet seg til rette med annen idrett, og som finner ut at håndball er moro, sier Ingunn Skjesol Bulling. -Vi har også en dyktig foreldregruppe som er avgjørende for at vi får til et bra breddetilbud. Det er mange som kan være med å dele på oppgaver, ikke minst å kjøre til kamper og turneringer.

Ingunn forteller også at det gode håndballmiljøet i Namdalseid tar godt imot nye spillere, og det er med spillere fra Statland, Beitstad og Malm. -Vi er stolte over å ha fått til dette håndballmiljøet.

Håndballgruppa takker turneringens sponsorer: Trønderbilene og Namdalseid kommune har gitt økonomisk støtte, og andre sponsorer har gitt premier. Dette er Dnb, Sparebank 1, Gjensidige, Felleskjøpet, Hundseth Mølle, Namdalseid jeger og fisk, Coop Marked Namdalseid, Odd Einar Kne AS, NTE og Nortura.

-Neste år blir det ny minihåndballturnering i regi av Namdalseid IL, sier Ingunn.

Namdalseid J09

 

Namdalseid G09

 

Namdalseid Mix10

 

Namdalseid J07/08 – Denne gjengen stilte tre jentelag

 

Namdalseid J10

 

Leder i håndballgruppa Ingunn Skjesol Bulling, her med Solveig ved sin side.

 

Premieutdeling; mange små og store som gleder seg over den stunden

 

Noen glimt fra dagens kamper med Namdalseid-lag:

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse