Trenger du hjelp til å handle?

Elin Bolkan Vold på Coop Marked Namdalseid - "Godt at vi har hverandre".

Vi står midt i en periode hvor alle må være ekstra forsiktige for å forhindre smitte av koronaviruset.

Folk i risikogrupper bør unngå offentlige steder som f.eks. butikken. For å hjelpe folk med å skaffe nødvendige dagligvarer er det etablert handlehjelp rundt omkring. Dette kan også innbyggere i Namdalseid og Statland benytte seg av.

Les videre for å finne ut hvordan man går frem for å få handlehjelp.

Statland

Nerbutikken på Statland har utkjøring av varer som en del av sitt ordinære tilbud, og dette tilbudet fortsetter helt uavhengig av unntakstilstanden. Utkjøring omfatter alle innbyggere i Statland, Tøtdal og Utvorda.

Kari Porsanger tar imot bestillinger på telefon 74 27 93 88 og på epost nerbutikken@ngbutikk.net. Kari avtaler med hver enkelt kunde hvordan varene skal betales.

Hun har fast utkjøringsdag på fredager, men kan også kjøre ut etter behov hvis det er helt nødvendig. Leveringsgebyr til Statland er kr 40,- per ordre, mens det er kr 50,- til Tøtdal og Utvorda.

 

Namdalseid og Sjøåsen

Coop Marked Namdalseid og Coop Marked Sjøåsen har ikke utkjøring til vanlig, men tilbyr nå handlehjelp som en håndsrekning til de som må være ekstra forsiktige, blant annet risikogrupper, folk i karantene og syke. Butikkene tar imot bestilling og klargjør varene, mens utkjøringen skjer i samarbeid med frivillige.

På Namdalseid er det frivillige hos frivilligsentralen som kjører ut varer, mens på Sjøåsen har butikken en egen frivillig som bidrar.

Det presiseres at dette er et tilbud til de som ikke kan gå i butikken selv, og som ikke har noen andre de kan spørre om hjelp.

Har man familie, venner, naboer og andre kjente som kan hjelpe deg skal man først og fremst benytte seg av dem. De frivillige skal bare hjelpe de som mangler andre muligheter.

Handlehjelpen gjelder handling av dagligvarer, og man kan benytte seg av det én gang i uka. Tobakk, alkohol og apotekvarer inngår ikke i ordningen.

 

Slik bestiller du varer på Namdalseid og Sjøåsen

Send inn din bestilling på epost.

  • Epostadresse til Coop Marked Namdalseid er: coop.marked.namdalseid@coopmidtnorge.no.
  • Epostadresse til Coop Marked Sjøåsen er: coop.marked.sjoasen@coopmidtnorge.no.

Du må oppgi:

  • navn, adresse og telefonnummer
  • handleliste

Hvis du ikke har mulighet til å bestille per epost kan du ringe innbyggertorget for å be om hjelp til bestilling. Telefon 74 21 71 00.

Slik betaler du

Coop vil sende deg faktura på de varene du får levert. Det vil tilkomme et leveringsgebyr på kr 75,- per ordre. Dette beløpet vil gå til kjøregodtgjørelse for de frivillige.

Slik får du varene

Du vil få beskjed fra den frivillige om når varene dine blir levert, og posene blir da satt på trappen din.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*