Mye folk, sommer og sol ved Øyenskaveltjønna

Namdalseid Frivilligsentral og Namdalseid kulturminnelag var arrangører på rømmegrøtdag ved Øyenskavelstu, til venstre Bjørg Mølnå Altin, Solfrid Skevik, Annbjørg Mølnå, Hanne Hanssen og Monica Sotberg

ØYENSKAVELSTU

Det ble en skikkelig fin sommerdag ved Øyenskaveltjønna for 14 dager siden da Namdalseid Frivilligsentral og Namdalseid kulturminnedag arrangerte sin årlige rømmegrøtdag. Man må vel ha lov å si at det var en veldig fin dag for å komme seg ut på fjelltur og attpåtil få kjøpe rømmegrøt, kaffe og kaker. Det var så man, som de sier, følte seg som «turist i egen bygd» og en finere plass å ha et slikt arrangement finnes knapt.

Øyenskavelstu er ei stor hytte der det er mulighet til å lage mat til mange personer og det er en stor fin sitteplass ute. Ja, mulighet for å ta en dans var det også for Gunnar Helbostad spilte opp og satte en ekstra «spiss» på dagen med fin sang og musikk.

Er man på et slikt utearrangement så er det alltid noen som har laget natursti. Slik var det denne flotte dagen også, og mange oppgaver ble studert både en og tre ganger. Som alltid var det noen som fikk flere riktige svar enn andre. Gratulere!!

Gunnar Helbostad skapte stemning med fin sang og musikk.

 

Per Arve og Brynhild Lie ved Øyenskaveltjønna.

 

Gamle naboer møttes, Aslaug og Ingolf fikk lag av Ingeborg, alle med Kolstad til etternavn.

 

NOEN STEMNINGSBILDER:

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*