NAMDALSEID
Namdalseid Bygdekvinnelag og Bondelag serverte onsdag sin årlige skolelunsj til elevene i 1.- 4. klasse. «Heimlaga mat var det på alle fat».
Den årlige skolelunsjen servert av Namdalseid Bondelag og Namdalseid Bygdekvinnelag er et høydepunkt for elevene i småtrinnet ved Namdalseid skole. Forventningsfulle elever og gjester møtte opp til dekte bord med hjembakt brød, syltetøy, stekte og kokte egg, hjemlaget gomme, oster og pålegg av ulike slag. Alt som hører til en skikkelig god «bondelunsj».
– Vi fikk egg fra Trude og Stian Eldnes og vi har stekt opp 120 egg, ikke mange igjen etter serveringa. Røkt laks sponset coopen oss med, takker for all støtte, sier Gudny Sverkmo i Bygdekvinnelaget.
Elever og gjester frydet seg over alt det gode som sto på bordene, og det var ikke snakk om å forsyne seg bare en gang. Alle elevene, lærerne og gjestene gikk flere runder, nøt maten og tok seg god tid ved bordet.
– Men hva var best?
Elevene satte stor pris på alt det gode som ble servert og det var tydelig at maten smakte.
– Alt var godt, kjekt at de serverer så mye god mat til oss.
– Det beste var stekt egg på skiva, brunost, men det var mye godt her ja.
– Dette var kjempegodt, nesten ber einn sirupssteik, smilte luringen Snorre.
– Kaviar og egg, egg og mye laks, ost, salami, alt var bare herlig godt, gommen var supergod.
Når de var mette måtte alle takke representantene fra Bondelaget og Bygdekvinnelaget for god mat.