Ni spreke musikere blåste i veg til Tusenfrydstevnet, dette ble korpsturen 2017

Lite korps mye moro på Tusenfrydstevnet f.v. Ola Thorsen, Øyvind Hegstad, Sandra Eldnes, Endre Mølsleth, Thor-Amund Davidsen Fon, Johannes Hanssen, Stine Davidsen Fon og Jon Andre Mølsleth.

Skrevet av Ane Katrine Mølsleth, (med litt hjelp av pappa Endre)

 

NAMDALSEID

Årets Tusenfrydstevne samlet 3.300 korpsmusikere fra 109 korps, Juniorene fra Namdalseid stilte med ni blåsere, og drillen hadde de med. Her forteller de om turen:

Korpstur 2017

Vi var 9 musikere, 2 hunder og en gutt som kjørte to personbiler fra kommunehuset torsdag ettermiddag til Tusenfrydstevnet. Hadde en liten øvelse utenfor Støren Bakeri til stor jubel fra tilhørere.

Derfra kjørte vi til Gjøvik, der var vi framme i 2 tiden på natten. I Gjøvik lå vi på et Vandrehjem. Der spiste vi frokost før vi dro til Oslo via Hønefoss der 2 hunder og en gutt ble igjen. Framme i Oslo var vi i Frognerparken, Vigelandsparken, Akersbrygge, på Operataket, ved Slottet, og vi gikk i sentrum. Etter å hatt en lang dag i Oslo med mange opplevelser hele dagen, dro vi til Nordby Barneskole der vi skulle overnatte å være under stevnet. Det var middag når vi kom frem, og etterpå blåste vi opp madraser og slike ting. De to kveldene vi var der spilte vi kort og koste oss.

Lørdag var vi på Tusenfrydstevne.
Der startet vi med oppstilling utenfor Tusenfryd før det ble innmarsj. Vi var korps nummer 4 av 54, så det ble en del venting før vi fikk komme inn. Vi var det minste korpset der med 8 musikanter og 1 dirigent, så vi valgte å spille trommemarsj i innmarsjen siden vi ikke var mange nok til å spille en marsj. Vi hadde også drilltropp som besto av Ola og Jon Adrian som gikk med hver sin elektriske drill med flagg i. Vi fikk mye oppmerksomhet på grunn av det.

Etter innmarsjen og fellesnummeret gikk vi litt rundt på Tusenfryd før vi skulle ha en liten konsert. Der spilte vi «Danse mot vår» og «Wandring Star». Etter konserten var vi på Tusenfryd hele dagen.

På søndag kjørte vi hjemover. Vi kjørte om Hønefoss og plukket opp en gutt, samt en hund. Vi stoppet på Storelgen, hvor vi hadde en liten konsert under elgen (vi ligger også på facebooksiden til storelgen). Vi var hjemme igjen klokken 22.00. Alle hadde en bra tur, selv om det var litt trangt å sitte i en full bil hele veien.

 

DRILLGUTAN: Drill hadde de med, den saken ordnet oppfinnsomme Ola og Jon Adrian.

 

ARTIG: Å spille i korps er veldig artig.

 

MYE Å SE PÅ: når man først er i Oslo. Heldigvis er det bare en «Sinnatagg» blant disse, t.v. Ane Katrine, Ola, Jon Adrian og Øyvind.

 

PÅ TAKET: Fin utsikt fra Operahustaket.

 

SLOTTET: Ikke en tur til Oslo uten et besøk ved slottet. Sandra, Johannes, Ane Katrine, Øyvind, Jon Adrian og Ola.

 

ELGKONSERT: På heimtur ble det konsert under den 10 meter høye sølvelgen, Storelgen i Bjøråa i Stor-Elvdal.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse