Avlyst Molomarked; men Gjensynstreff/kaffeslabberaset og Molofesten gikk klar for styggværet

Statland Vekst sin ærespris 2018 gikk til Sissel og Oddbjørn Kristensen, i midten leder Statland Vekst Svein Lervik delte ut prisen

 

STATLAND

Det er ikke ofte det skjer, men denne lørdagen ble årets Molomarked avlyst på grunn av været. Tenke seg til, lørdagen var eneste dagen på hele sommeren at det var skikkelig ruskevær. Men Musikkhallen var beskyttet av både storm og kraftige regnbyger så den faste posten Gjensynstreff/kaffeslabberas gikk som planlagt. Det gjorde også Molofesten med Sjuende Far i Huset på scenen.

Kaffe og quiz
Kommer det gjester på dette arrangementet når det ikke var Molomarked først? Å joda, Statlendingene viste sin besøkstid, både fastboende og utflytta, de møtte opp og fylte Musikkhallen nesten til siste plass. Rundt 80 besøkende inntok Musikkhallen til både kaffe, kaker og trivelig prat. Det var de unge som regjerte på kjøkken og med opplegget.
– Det er så trivelig å se så mye folk her i dag. Kaffe, quiz og loddsalg har vi så det er bare å henge med, sa Nina Bendiksen da hun åpnet slabberaset.

– Jeg kommer gjerne til Molomarkedet på Statland og Gjensynstreffet her i Musikkhallen når det passer med ferie. Jeg flyttet til Oslo i 1968, men har vært på Statland mye opp gjennom årene. Nå er jeg pensjonist og i dag har jeg med datter og barnebarn hit til et trivelig Gjensynstreff, dette er bra, sier Jostein Dille.

Ærespris
Leder i Statland Vekst Svein Lervik hadde en overraskelse på lur; ærespris fra Statland Vekst skulle deles ut.

– Vi var litt i tvil om det ville komme noen hit etter avlysningen av Molomarkedet, men dette er jo skikkelig overraskende. Må få skryte av ungdommene som tar skikkelig tak både her i Musikkhallen og ellers ved moloen. Det skal også i år deles ut en ærespris og det er mange som fortjener en oppmerksomhet, men noen er der år etter år, henter saker og ting både fra her og der og husker alltid hvordan det var i fjor eller for flere år tilbake. Her er folk med kunnskap og husk; æresprisen går i år til Sissel og Oddbjørn Kristensen. Vel fortjent, sa leder Svein Lervik.

Prisen består av gode ord, blomster og et bide som viser livet på Molomarkedet.

 

Gjensynstreff er et hyggelig treff der utflytta Statlendinger møter kjentfolk, og naboer tar en trivelig prat. Her er Jostein Dille med datter Julie med datter Mia på fanget, Zara og Oliver stortrives også.

 

Quiz, hvor er dette og diverse spørsmål, t.v. Robert Kristensen, Synnøve Kaldahl, Solveig Ekker, Grete Selbo og Eva Kaldahl prøver husken.

 

Loddselgere Olav Andreas Monsen og Ingeborg Skorstad hadde mange premier å by på.

 

Smilende og trivelig kjøkkengjeng, t.v. Tone Bendiksen, Lisbeth Finnanger, Ida Myren, Nina Bendiksen og Mona Aleksandersen.

 

De viste sin besøkstid og fylte Musikkhallen lørdag ettermiddag, et trivelig og flott Gjensynstreff i Musikkhallen.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse