Publikum ble ønsket velkommen med sprudlevann og rød løper

«Sammen om EIDEWOOD»; samarbeidskonsert med Namdalseid songlag, Namdalseid musikklag og Jan Åges husband, fullt hus

NAMDALSEID

Lørdag kveld fikk de vise hva de hadde øvd og øvd på de siste måneder/uker. Snakker da om Namdalseid musikklag, Namdalseid songlag, solister og Jan Åges Husband som til de grader fikk vist sine ferdigheter både med sang og musikk. Filmkonserten «Sammen om Eidewood» satt som en innertier på alle vis.

Spenningen og snakkisen var de siste dagene; – kommer det publikum tru? Kommer det 20-50 eller er dette et «skudd» i blinde?
De hadde pyntet i gangen med ballonger og en flott selfievegg og annet som hører med til en spesiell konsert. Ingen ting manglet, sprudlevann og popkorn sto klart til å deles ut, å jo da, den røde løper var på plass den også.

På rød løper med sprudlevann og popkorn, Odd Modell, Geir Modell og Tove Fossland.

Publikum begynte å dukke opp og det ble både selfier og annen fotografering, fliring og – du verden så koselig med rød løper å da! Noen, eller mange, av oss hadde aldri gått på en rød løper tidligere, men det er lov å si at – det gjor sæ me den ja! Det nærmet seg konsertstart og i storsalen var de nødt til å sette inn flere stoler, – vi må åpne i lissalen og! Det ble faktisk fullt hus da 140 publikum og gjester satt på plass og ventet på konserten.

På konsertprogrammet var det filmmusikk, og det var et variert utvalg av musikk fra kjente og mindre kjente filmer. Skal ikke ramse opp noe av programmet, men det var et korps i storslag, songlaget er i kjempeform, solister fra øverste hylle og et husband som alltid gjør en knallgod jobb. Det var bare helt fantastisk utført av alle aktørene!! Jeg må nevne finalenummeret, «My heart will go on» fra filmen Titanic, med songlaget, musikklaget og solist Ann Iren Fremo, det ble liksom «Grande Finale» det! Jan Willy Aune gjorde konserten til en flott opplevelse med super lyd og lys!

Mektig finalenummer fra filmen «Titanic», «My heart will go on», fellesnummer med solist Ann Iren Fremo. Dirigent Johan Daniel Hætta Turi.

Varaordfører Steinar Lyngstad var invitert til konserten og han takket for invitasjonen og hadde et spesielt oppdrag. Han skulle nemlig dele ut årets Oskar i flere kategorier. Steinar var også mektig imponert over konserten.

– Kjære alle sammen altså, for en kveld, for en konsert, for et kor, for et korps, for nån solister og for et husband vi har. For første gang har jeg gått på rød løper. Når det nå er filmmusikk på programmet har jeg fått det ærefulle oppdrag å dele ut Oskar her på Namdalseid, helt utrolig. Her er det konvolutter akkurat som på TV, og det er Oskar i åpen klasse, årets dirigenter og årets songlag og musikklag. Det er ingen jury, men det er jeg som har bestemt hvem som skal få Oskar i de forskjellige kategoriene, smilte varaordfører Steinar og delte ut til årets kandidater. (Se bilder).

Det hører med at Gudmund Thorsen overtok som dirigentvikar i Namdalseid songlag straks på nyåret. Han sto på som bare det, men den nest siste øvelsen før konserten streika ryggen. Da var heldigvis en ny supervikar ledig, Terje Stene dirigerte songlaget to øvelser og så konsert.

Reaksjoner

– Det er nok veldig lenge siden det har vært en slik flott konsert i samfunnshuset. Det var helt fantastisk bra og en herlig opplevelse!!

Tidligere korpsmusikere: – Du verden for en konsert og musikklaget er jo helt fantastisk, de har det artig. Ikke bare enkelt det de spiller. Hadde vi vært noen år yngre så hadde vi nok startet på å spille igjen!

Finstasen på, Anne-Lisa Damås, Inger og Nils Setter ble ønsket velkommen av til venstre Monika Mehlum og Tone Haugen. Sprudlevann ble det!

 

De skåla for konserten Liv Kolstad og Trond Nilsskog.

 

Ungdommene møtte opp til filmkonsert, på den røde løper fra venstre Jad Alhosami, Jakob Sæther, Emilie T. Weiseth og Synne P. Sørensen.

 

Håvard Stenseth var kveldens konferansier, – godt jobba!

 

Første solister i konserten var Ragnar Westerhus og Trine Skulstad, de framførte «Shallow» sammen med songlaget og husbandet.

 

«Englefjes» fra filmen «Døden på Oslo S» framførte trioen Ann Iren Fremo, Trine Skulstad og Ida Torsdatter Kristensen sammen med husbandet.

 

På sangen «Will you be there» fra «Free Willy» hadde Odd-Tore Tingstad Sivertsen og Julie Sæther Laupstad en viktig rolle med Michael Jackson stemme sammen med songlaget og husbandet.

 

«Jan Åges husband», fra venstre Jan Åge Kolstad, Julie Sæther Laupstad og Magne Feragen.

 

Jan Willy Aune ordnet med super lyd og lys.

 

Varaordfører Steinar Lyngstad delte ut flere Oskar, – det hører med når det er filmfestival og først ute er åpen klasse og vinneren er slagverker Øyvind Hegstad!

 

Oskarvinnere i klasse årets dirigent ble tre dirigenter vinnere, Gudmund Thorsen, Terje Stene og Johan Daniel Hætta Turi.

 

Det ble også delt ut Oskar for årets kor og korps, Namdalseid songlag ved Nina Edel Damås og Namdalseid musikklag ved Endre Mølsleth.

 

Det ble blomster og gode ord til de mange hjelperne med konserten.

DISSE VAR OGSÅ PÅ DEN RØDE LØPER OG KONSERT:

Line Karin Løvås og Vivian Pedersen.
Laila Hansen og Anne-Lise Beiersen.
Heidi Furre og Anne Grete Petersen ble ønsket velkommen til filmkonsert av Odd-Tore Tingstad Sivertsen og Iver Sæther Skansen.
På rød løper med sprudlevann og popkorn, Svend Klefstad og Rune Mølnå, vertinne Kristine Brattgjerd.
Smilende Jostein Sæther i full fart på den røde løper.
De sprudlet like mye som det de hadde i glassene, Marthe Kolstad og Anne Merete Petersen, – Vi gleder oss til konserten!
De tok en skål på den røde løperen Terje Tinglum, Gudmund Thorsen, Unni Thorsen og Iren Tinglum.
Jo da, de godt voksne gledet seg også til en spennende konsertopplevelse, fra venstre Åse Marie Sæther, Tordis Kjølseth og Ragnhild Kaaby.
– Dette blir bra, var de sikre på fra venstre Kjell og Målfrid Mæhlumsveen og Lornts og Gunn Feragen.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse