– Kundene etterlyser oss, glad vi ikke er nyoppstartet

- Kundene etterlyser oss, men det er ingen store ting på gang, sier Olav Brevik

NAMDALSEID

Elektrikerne i Lynvingen Elektro AS skulle nå vært i full sving med installasjoner og annet arbeid i nærområdet. Men slik er det ikke for elektrikerne Olav Brevik og sønnen Ole Marius Silset Brevik, telefonen er stille.

Ordreboka var full av små og store jobber, men koronaviruset har satt en stopper også for elektrikerne. Dersom noen ringer, er det for å avbestille oppdraget.

– Folk er jo litt skeptisk til å ha oss i hus så det har vært mange avbestillinger på forskjellige jobber. Kundene etterlyser oss, men det er ingen store ting på gang. Det er stilt på telefonen, sier Olav.

Lynvingen er spent på hva som skjer etter påske, blir sikkert ikke som tidligere.
– Jeg er glad vi hadde en kjempebra januar med mange jobber. Nå er det jo flere som ønsker å investere i solcellepanel, men hva som skjer framover er uvisst. Folk må jo komme i jobb og få økonomien på rett tur igjen, uansett hva det skal satses på. Vi håper på at det blir noe oppsving i landbruket igjen, matproduksjonen må jo økes etter denne pandemien, sier Olav.

Ole Marius går nå ut i pappapermisjon og skal ha ferie så han er ikke tilbake før i september.
– Bra er nå det for ellers hadde han blitt permittert fra jobb. Nå er vi skikkelig spente på hva som skjer framover både med koronavirus og jobber. Vi er i alle fall glade vi ikke er et nystartet firma, sier Olav Brevik i Lynvingen Elektro AS.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*