Full fart i idrettshallen under tidenes første innebandyturnering

- Innebandy er toppers å være med på, sier fra venstre Sigurd, Jørgen, Konrad, Johannes, Linnéa og Iver

NAMDALSEID

Namdalseid IL Innebandy og Midt-Norge bandyregion arrangerte lørdag tidenes første innebandyturnering på Namdalseid i Namdalseid idrettshall. Interessen for innebandy er stor og på Namdalseid har de holdt på siden 2015. Det er et tilbud for både barn, ungdom og voksne og på turneringen stilte Namdalseid med tre lag i alderen fra 2010-2015.

Råkult
Namsos IL stilte med to lag og Byafossen med et nystartet lag.

– Det så litt mørkt ut i starten av påmeldingen, men vi håper at dette er starten på å få med flere lag i denne sporten. Det er rundt Trondheim største interessen for innebandy er. Tidligere var det fra Namdalseid til Lånke for å møtes til kamper, men nå ser man at det er flere som er interessert i innebandy. I dag er det rundt 40 spillere her noe som er råkult, skikkelig bra, smiler utviklingskonsulent i Midt-Norge bandyregion Sandra Grande Stellander.

For alle
Innebandy er en sport som passer for alle og på Namdalseid er det stor aktivitet med cirka 60 spillere der både unge og voksne deltar. Med tre lag fra Namdalseid, to fra Namsos og et nystartet lag på Byafossen blir det fort anledning til å møtes oftere.

– For tre uker siden startet vi et innebandylag på Byafossen. Vi så at fotball og handball ikke passer for alle og da var det spennende å prøve med innebandy. De unge har behov for variasjon i idretten. Kjempeflott å ta turen hit til Namdalseid idrettshall og se hvordan de andre driver, sier en fornøyd leder Denis Shulkin.

Full fart
Når dommerne blåste i fløyta var det full fart på to baner. Det var nesten så man ikke klarte å følge med på pasninger og hvor ballen var til enhver tid. Gode målvakter hindret mange scoringer, men i disse kampene telles ikke målene. Spillerne jublet selvsagt når laget fikk mål, skulle bare mangle. Her er det om å ha det artig gjennom flere kamper og å bli kjent med nye innebandyspillere. Det vanket premier, gullmedaljer, til alle.

De yngste innebandyspillerne fra Namdalseid IL stilte med to lag, bak fra venstre Tord, Alde, Simen, Arn, trener Sissel Holtan, Eldbjørg, Audun og Trym. Foran f.v. Ola, Magnhild, Emilie, Linnea, William og Kristoffer.

BILDER FRA INNEBANDYTURNERINGEN LØRDAG 23. APRIL:

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse