Nytt hus under bygging etter brann, flytter inn i oktober

Gunnar Volden ser på et avisutklipp fra NA etter brannen, foran han bygges det nå et nytt flott hus i en etasje. – dette blir bra, sier Gunnar

NAMDALSEID

Etter å ha mistet alle eiendeler i en tragisk brann i september 2018, er bygging av et nytt hus endelig kommet godt i gang.
– Etterforskinga tok lang tid, men midt i februar ble alt klart fra politiet og forsikringsselskapet. Det tok sin tid, men da jeg fikk vite at alt var «greit» med etterforskinga, da senket jeg skuldrene, det var ei lettelse. Nytt hus bestilte jeg allerede før jul, dette skal bli bra, smiler Gunnar Volden og ser på sitt nye hus som er under bygging.

Tenke framover
Gunnar forteller om den fæle hendelsen natt til 20.septemmber.
– Jeg vakna av at brannalarmen ulte og det var røykfullt i gangen og stua og veldig varmt i golvet. Jeg skjønte fort at her var det bare å komme seg ut i en fart, så jeg tok med hunden og katta og hoppet ut soveromsvinduet. Like etterpå smalt det og hele huset var overtent. Jeg mistet absolutt alt jeg hadde, gamle uerstattelige bilder, ting og tang og alt etter foreldrene mine. Et hus fikk jeg leie av min bror Ivar Jostein, han har et sommerhus på Myrmoen. Det var bare å tenke framover. Nå ser jeg lyst på livet igjen, sier Gunnar.

Blir bra
Nå bygger Gunnar opp et nytt hjem i en etasje på 130m². Her blir det fjell/jordvarme til oppvarming i golv og vatn. Byggmestrene Ulsund & Lindseth / BoligPartner er byggherre.
– Jeg kjenner de fra tidligere, og vet hva de står for. Nå gleder jeg meg til å flytte inn her, forhåpentligvis i oktober, men snekkerne har ikke noen bestemt dato. Jeg har selv vært snekker i 40 år så man vet at ting kan skje slik at bestemt dato ikke nås. Som nå i dag måtte de være behjelpelige på andre byggeplasser. Dette blir bra og jeg har ingen hast, huset blir ferdig det, sier en glad huseier og viser fram sitt nye hus innvendig.

 

– Her skal det bli vaskerom, et stort rom, forteller Gunnar.

 

Gunnar står her i stua og han forteller om kjøkken, bad og et stort inngangsparti.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse